gott nytt år !


foto: filippa puranen

Har kommit hem från farmor nu. Äntligen! Mötte upp rida tidigare och köpte hårsprey, ben & jerry's, tuggummi och två powerking. Så nu ska jag byta om och lite sånt :)

Drar till centrum och möter bästavän !

dagens outfit

badet ropar


Foto: filippa puranen

Nu blir det dags att ta ett varmt bad och hänga upp kläderna jag just stoppade i tvättmaskinen. Annars vet jag inte vad jag ska ha på mig -.-

Köpte i nacka med sam


BH. Newyorker 139 :-


Vattenfast mascara. Kicks 115 :-

Hörlurar. Mediamarket 76 :- 

laddaren hittad :)



Hittade laddaren till pappas kamera så nu kommer jag kunna lägga in alla bilder :)

nyårsafton !


Foto: Filippa Puranen

Godmorgon! Sov till halv ett och jag är grymt trött fortfarande. Idag är det första dagen på länge som det verkligen är sol ute. Grymt skönt. Så jag funderar på att dra ut och gå en liten promenad i detta härliga väder. Men först och främst tänkte jag gå ner och äta frulle för jag har varit hungrig hela natten. Sen städa mitt rum ordenkligt.

Idag ska jag försöka vara hemma så mycket det går. Sen måste jag tydligen dra upp till farmor. Orkar verkligen inte och det finns ingenting att göra där. Så vill inte. Men det är tydligen någonting mamma och pappa har bestämt med henne och som tur va så ska jag inte sova där! Martina kommer och hämtar min straxt efter nio så då ska jag bara hem snabbt och träffa Sam och Kevin en liten stund.

Ska lägga in lite bilder och sånt från det jag fick i julklapp och det jag köpte i nacka men pappas system kamera har inget batteri och jag har fortfarande inte fattat hur man laddar en sån. Jaja jag får väl försöka.

Vad ska ni göra idag ? :D

Nu blir det...

... Pandorum

Tips på någon bra film ?


Foto: filippa puranen

Det verkar inte bli något bra av det här. Blir bara tröttare och tröttare för varje dag. Han inte blogga imorse. Har haft brottom hela dagen! Gick upp klockan 12.00 imorse. Träffade min fina vän Agnes i centrum för att sola solarium. Efter det drog vi till kicks så jag fick köpa ett nagel lack och toffsar för det behöver jag verkligen. Drog hem och började städa efter det eftersom att Sam skulle komma. Men han orkade inte vara inne eftersom att han typ hade varit inne hela dagen så det var ju bara att gå ut och möta honom. När jag väl hade kommit hem vid ungefär 20.00 tiden när jag precis skulle börja koka tortelini, så fick jag ett sms från Sam där det stog. '' Kom ut :) '' Så det var ju bara att ta på sig ytterkläderna igen och gå ut och möta honom och Jasmine. Vi drog upp till ettan och spelade Buzz sen var det bara att dra hem och äta mina efterlängtade tortelini. Så nu ligger jag i sängen och ska ladda ner en massa filmer och inte sova på länge. Som tur va så drack jag en halv liters redbull för inte så himmla länge sen.

solsidan



Idag sov jag till ett tror jag. Har varit sjukt trött hela dagen. Efter två drog jag och pappa upp till min bror för han fyllde år. Sen körde pappa mig till centrum så mötte jag upp Sam och Aleksi. Kevin kom sen också. Va bara med dom ett litet tag och sen drog jag mig hemåt och sa hejdå till mamma och pappa. Drog ut senare och träffade Sam och Kevin igen och va med dom. Har bara kollat på film ett tag nu och ska börja kolla på första säsången av solsidan. Sen blir det nog läggdags.

sex and the city 2


Gammal

Jag har varken orkat eller hunnit blogga. Va med Sam och Aleksi idag. Har precis målat naglarna och bytt lakan till mina nya som jag fick i julklapp. Så ligger i sängen och myser med kissen och ska snart kolla på sex and the city 2 när den är färdig laddad.

-

Härligt att vara uppe nu.. skulle egentligen träna men är för trött för det så jag sover en timma till. Godnatt

tröttast.se

Ligger i sängen och har sjukt ont i huvudet och är enormt trött. Jag och sam drog t nacka idag. Köpte hörlurat till min ipod, en vattenfast maskara och en BH. Sen drog vi till centrum och bytte buss och sen drog vi direkt hem till Sam och va där i några timmar och sen drog vi ut och åt på donken med hans pappa. Ni kan få bilder imorgon på det som jag köprte. Men tror nog att jag ska gå och lägga mig nu för jag ska upp tidigt imorgon och träna lite. Men jag slänger in lite bilder imorgon på det jag köpte idag och kanske lite som jag fick i julklapp. Beror på vad jag hinner. Godnatt! :)

Börjar dra mig ner mot centrum

Har varit klar ett tag nu. Ska bara fixa min väska och sen ska jag börja dra mig ner mot centrum. Och gå på sams buss. Och har lagt in låtar på min ipod nu. Skönt med lite nya låtar. Men nu måste jag fixa väskan. Bloggar mer när jag kommer hem :)


USA 08

Godmorgon!

Ligger fortfarande kvar i sängen. Vaknade för typ 20 minuter sen. Är verkligen vrålhungrig så jag ska väl gå ner och käka om typ en kvart och fixa mig lite kanske. Tror jag börjar kolla lite på en film nu eller någonting. Nej juste! Jag ska ju ladda ner låtar till min ipod så jag får väl göra det nu istället för att se på film.


Gammal

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!