finland

Som det flästa kanske vet så drar jag och sam till finland ganska snart. 17:30 ska vi åka från mig och hämta honom. Så det här är nog det sista inlägget jag skriver på ungefär två veckor. Kan hända att det kommer komma något inlägg någon gång. Kommer självklart sakna storasyster, emelie, frida och självklart kevin också.

Så ha en bra sommar eller vad man säger.
Jag och Sam kommer iallafall ha det bäst ! :D

Puss & Kram på er :)

Bilder


Billi

Billi och Bagheera.

solar

frida

Frida, billi, jag och bagheera.

Snackar med sam i telefon så vi hörs senare :)

hemma från promenaden

nu har pappa varit super gullig och köpt öronproppar som jag inte hittade igår som jag skulle köpa. Är tvungen att ha dom på båten eftersom att vi inte kan sova av en viss anledning. Har nyss varit ute på en mysig hundpromenad med bästavän frida. Vi drog till golfbanan och solade lite och sådant. Men nu ska jag lägga upp lite bilder dock inte dom som jag tog igår :)

fixar

Klockan är bara 10:11, ganska tidigt tycker jag men jag har ju sovit ut och är pigg så är väl väl dags att gå upp nu då. Nu ska jag duscha och verkligen äta. Är enormt hungrig. Sedan ska jag packa, fixa bilen, och ta en hundpromenad med frida, så ja. vi hörs senare :)

sista dagen i sverige

Dagen har faktiskt varit ganska lång men gått ganska fort ändå. Drog till tandis och bytte tandställning 10:30. Drog hem efter det, tvättade ganska mycket kläder och solade med bagheera i trädgården. Blev en massa bilder också men dom kanske kommer upp imorgon. jag vet inte. Ingen agnes blev det idag inte. Kände att jag inte orkade riktigt. Höll på att somna framför tv'n och vid tre tiden åkte jag och frida till nacka. Frida hittade saker överallt. Och jag hittade ett ända linne. Skulle köpa öronproppar till sam igentligen men hittade inga :( Träffade också tomas i nacka som gav mig sams pengar. Sedan kollade jag och frida lite till, köpte enorma glassar och drog hem. drog upp till bror en snabbis, började packa lite och träffade sam och hans bror simon på kvällen. Nu har jag bara kollat med syster på O.C. Ville ju spendera min sista kväll med henne innan jag och sam drar till finland imorgon.

Imorgon vet jag inte heller om det blir så mycket bloggade, har mycket att göra. Först och främst ska jag sova Läääääääänge ! är sjukt trött på dagarna så nu ska jag verkligen vila ut. Ska ta mig en hund-promenad med frida, packa, försöka träffa emelie om hon kan. Och vid lunch ska jag damsuga hela bilen, damm torka och slänga allt skräp. Sen måste jag fixa mig och vill försöka umgås med syster också. Så ja, vi får se hur mycket bloggande det blir imorgon. Två inlägg tror jag att jag slänger in iallafall, minst ! :)


Någon bild som togs år 2008

hinner inte blogga !

Hinner inte blogga idag ! Slänger in ett inlägg ikväll innan jag går och lägger mig. Puss

Tisdag blir stressigt.

Imorgon blir det nog ganska stressigt så det finns risk att jag inte hinner blogga så mycket !
Ska dra till tandläkaren klockan 11:00. Det kommer ta ca en halv timma och är säkert klar 11:45 eftersom att jag ska vara hos tandläkaren 11:15.

Drar hem efter det och tvättar så mycket kläder jag bara kan.

Klockan ett ska jag och Agnes, gå spåret och prata eftersom att vi inte träffats på enormt längre. Får se om jag tar med bagheera beror på.

OM INTE jag nu skulle ta med bagheera så måste jag ta en promenad med han direkt när jag kommer hem från att ha varit med agnes.

Ungefär vid 14:30 så ska jag och frida ta bussen från centrum till nacka och kolla lite där. Egentligen så va det ju så att jag skulle åka med Sam. Men han kunde inte. Vet dock inte hur länge vi ska vara i nacka.

Käka en härlig middag tillsammans med hela familjen eftersom att imorgon kväll är det sista gången jag träffar martina innan vi åker.

Efter det så blir det packa. Få med allting och verkligen försöka att inte glömma någonting.

Sen ska jag kolla med syster om hon vill ha en lite mys kväll med mig och kolla på film och sådant.

Så imorgon träffar jag förmodligen inga kompisar förutom frida och agnes. OM det är brottom så är det så att man får komma utanför mitt hus och träffa mig för det måste gå fort. Men då är det bara att ringa/messa om det skulle vara så.

Så ja jag kommer nog vara ganska upptagen imorgon och inte hinna blogga så mycket. Men jag ska försöka !

...........

Nu har jag varit ute med Samis och kevin. Emelie va ju också med men hon drog vid halv nio. Men det va sjukt nice och hade grymt kul! Imorgon tänkte jag köpa Schampoo, balsam, rakhyvel, ansikts kräm & deoderant. Men mammsen va sjukt gullig och köppte allt det till mig idag. Och det va inte precis biligt. Men imorgon ska jag träffa agnes ( kanske max ) och efter det ska jag till nacka med frida, tänkte köpa öronproppar, batterier, nagelack och maskara, men nu ska jag ta mig ett varmt bad ! :) 

lunch !

Godmorgon. Eller vad ska man säga ? Jag har sovit sen tolv typ. Eller va det nu va. Men är fortfarande trött. Men men, jag har inte tid för att sova längre. NU ska jag dra ner och käka lunch, lite väl sent jag vet. men vad ska man göra. Så ska jag tvätta alla mina kläder som jag ska ha med mig till finland. och Sedan ska jag packa :) Men först och främst blir det lunch !


Före

Efter

Bilderna är gammla men det är iallafall så här han ser ut. Både innan och efter.

Ska sova nu

Nu har jag precis kommit hem från stan. Det tog en och en halv timma så jag och farmor drog och fikade på ett jätte mysigt café som låg högt upp och man såg över hela stockholm typ. Men nu är jag verkligen skit trött och ska vila i några timmar, så ni får bilder och sådant senare. bloggar då också :)

klippning i stan

ååh va gulligt ! jag känner mig ju inte alls efterbliven idag inte. Hänger inte alls med i det jag själv gör. Och varmvattnet stängdes av mitt när jag hade schampoo i håret så det va mys. Nej men allvarligt nu. Jag är nästan klar. Ska bara fixa lite till. Så straxt så ska jag dra in till stan med min lilla hårboll som springer runt här hemma för att han ska klippa sig, det har jag kanske nämnt i några tidigare inlägg också (?)
Så vi hörs när jag kommer tillbaka hem! :)

foto: sam zarei
Så här känner jag mig just nu... efterbliven! (förrasommaren)

bara måste



Är det bara jag som älskar pingviner och tycker att dom är sjukt söta ?

Frida svenzon



Kommer aldrig glömma sommaren 08 med dig gumman !

natti natti gullegrisar..

Ingen farmor blev det idag. Men istellet så träffade jag emelie klockan sex. Pratade som vanligt om allt mellan himmel och jord. Sam och Kevin kom vid ungefär nio tiden. Hade roligt som vanligt. Egentligen så borde jag väl sova nu eftersom att jag ska upp klockan 8 imorgon. Men ska chatta en stund på msn. Och sedan sova. Så vi hörs väl imorgon bitti om jag hinner blogga !

Puss & Godnatt


Man måste ju få bjuda på sig själv

chill



Nu har jag, frida och syster kommit hem från stallet för ett tag sen. Nu vet jag faktiskt inte vad vi ska göra, antagligen bara chilla. men vi hörs senare ikväll ! Puss & Kram

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!