upp och ner

Sådär ja ! Nu har jag precis pluggat klart till SO provet som är imorgon. Tror faktiskt att jag kommer klara det ganska bra :) Orkade tyvär inte blogga idag på morgonen och han inte heller blogga efter skolan. Drog iallafall upp till ettan med Kevin och Sam. Träffade också Emelie, Tomas, Matte, DC, Jossan & Aleksi. Ska nu sätta på en film, dricka té och äta ''ballerina kladdkaka'' ;p

Bilder från idag

Idrott på ekvallen

<3

Charlotte

Tog från skolan.

good night

Har precis kollat klart på tusenbröder. Ska ta mig en dusch nu och sedan sova eftersom att det är skola imorgon :)

Emelie min livsglädje !

Du betyder enormt mycket för mig gumman.
Du är personen man kan lita på, personen som vet vad smärta är!
Älskar dig Emelie Dahlqvist !

Morsdag, boring update


År 08 tror jag. Jag och syster.

Idag har jag faktiskt inte gjort ett skit. Bara kollat på film och chillat. Pratade också med syrran nyss. Som sagt jag har inte gjort någonting idag förutom att jag har kollat på film och tagit det lugnt. Så det blev inget långt inlägg idag. Bloggar säkert senare ikväll :)

00:45


foto: filippa puranen

Kom hem från ettan vid ungefär 11 tiden. Ska kolla på avatar nu och sedan sova, orkar inte att blogga så mycket idag :)

är uppe på ettan

Kom precis upp till ettan, är här med emelie, aleksi, sam och kevin. Bloggar mer ikväll när jag kommer hem :D

måste springa till bussen


Förlåt för att jag inte bloggade igår. Kollade på film med syster och det blev lite sent så orkade inte blogga efter. Va också uppe på ettan och träffade en massa underbara människor. Men nu måste jag springa till bussen för att jag ska till en polare och kolla på film :)

älskar regn !


foto: filippa puranen

Jag är sjukt trött idag och klockan är bara kvart över sju snart. Men det är fan inte okej att vara så här trött som jag är nu. Just nu är jag verkligen ett fan av vädret. Älskar regnet just nu. orkar inte att det ska vara så himmla varmt hela tiden. Men nu ska jag iallafall fixa mig lite. Kommer hem efter skolan och pluggar idag tror jag. Det är iallafall mina planer än så länge ;)
Men vad har ni för planer in för dagen ? :)

.


foto: filippa puranen

Kom nyss hem. Va ute och träffade Aleksi en liten stund. Åt hamburgare från vedugns när jag kom hem. Det va ju såklart super gott men är fortfarnade hungrig ! :O
Helt sjukt. Nu ska jag fixa lite grejer sen blir det dejta kudden time :)

Svar på kommentar

Anonym om nöjd:

haha var det sam som skrev det? du är så jävla blåst bruden fattar du inte att det är pinsamt att läsa om hur desperat du är efter sam?

Svar:
Jag har inte bätt dig att läsa den. Men om det nu är så jävla pinsamt att läsa den, så varför gör du det ? inte jag som är desperat efter sam utan du som är desperat av att läsa min blogg eftersom att du verkar inte kunna sluta läsa den -.-

Ska sova, finns på luren

     

dåligaste humöret ever !


foto: Filippa Puranen

Jag fattar inte hur man kan vara så här seg. Det är helt galet. Jag slutade typ vid 11:30 eller vad det nu va. Ganska kort skoldag. Funderar på om jag ska dra ut och gå en prommenad, sova eller kolla på film. Vad tycker ni ?

Torsdag


Idag, Trött och Osminkad

Hinner inte blogga så mycket just nu. Jag måste måla naglarna och sånt plus att jag börjar snart. Men hörs senare Ciao !

nöjd


Sam ritade lite i gruset idag på ekvallen

Träffade riktigt underbara människor i skolan.
Har gjort en bra insatts med alla läxor och rester. Börjar verkligen komma ikapp.
Träffade äntligen mamma som kom hem från kina.
Avslutade dagen/kvällen med att ha grymt roligt med Sam och Kevin.

Så ja, jag är faktiskt ganska nöjd över dagen !
Sov så gott nu mina sockertoppar ! :)

Kom nyss hem


Kom nyss hem från att ha varit på arlanda och hämtat mamma. Köpte också donken som middag. Ska kanske ut senare och träffa Sam och Kevin. Fick ett armband, två örhängen, tre tröjor, en klänning, två par converse, ett par uggs, parfym, en symbol som bringar lycka, en ställning som man har smycken på, och fem stycken sminkväskor, ett skärp.. tror inte att det va någonting mer men jag är iallafall nöjd :)
Vad har ni gjort idag ? :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!