orkar inte lägga upp bild idag!

Nu är jag nöjd över denna dag också! Helt underbart. Men jag ska berätta lite kortfattat om dagen innan jag somnar. Drog till dansen med Mikaela. Hade en annan vikareie idag och det var seriöst inte roligt. Hon satte ihop en dans som var typ tre olika steg dom sista fem minutrarna. Så jag tror nog att alla längtar efter amanda nu. Jag drog iallafall hem och fixade mig efter det. Mötte upp Sam så drog vi till en julmarknad. Men det var verkligen ingen sån julmarknad jag trodde att det skulle vara så Sam drog ett förslag om att vi skulle ta en promenad istället så vi gjorde det och mötte upp aleksi och nordis. Var ute en stund och sen drog vi upp till ettan i kanske 20 minuter ? Så fixade vi en sak och sen drog jag och Sam hem till mig. Mamma och pappa var på middag hos några kompisar och martina och hennes kompisar drog ut så då vare bara vi iallafall. Vi käkade middag och sen tände jag några ljus i mitt rum så låg vi i sängen och kollade på film. Skit mysigt faktiskt! Speciellt när det typ var snö storm ute. Följde med honom till bussen sen och sen gick jag och mötte mamma och pappa. Har tänt några ljus nu också så jag ska ta några droppar för jag har typ öroninflamation igen och sätta på en film och bara mysa under det varma täcket. Det blev kanske inte ett så kort inlägg men men.. hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har. Godnatt!

Film / Rita ?



Godmorgon, nu har jag precis laddat ner solsidan och kniven i hjärtat. Jag vet faktiskt inte riktigt vilken jag ska se. Eller jag kanske ska rita lite ? Jag har ingen aning just nu. Men idag vet jag faktiskt inte om det blir så mycket bloggande. Först ska jag dansa. sen möter sam upp mig i centrum direkt efter. Sen drar vi på julmarknad och sen tror jag nog att vi drar hem till mig och fortsätter kolla på filmen. Men annars får vi se hur det blir. bloggar någon gång.

bara för att..

[  ] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[X] Du har en mobil.
[X] Du har en iPod/MP3 spelare.
[/] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[  ] Du är nöjd med ditt utseende.
[/] Du har inget självförtroende alls.
[x] Du har aldrig fått IG.
[X] Du vet vad som händer i världen.
[X] Du bryr dig om folk.
[  ] Du är nöjd med ditt liv.
[X] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[X] Du har ett husdjur.
[X] Du kan hela orden från 10 låtar.
[  ] Du har inga “fiender”.
[X] Du är en ganska snäll person.
[x] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[X] Du har fler än 2 bästa vänner.
[  ] Det finns en pool i din gård.
[X] Du klär dig som du vill.
[X] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[?] Du har aldrig blivit nedslagen.
[x] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[X] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[  ] Ditt rum är stort nog för dig.
[?] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
[x] Du samlar på något normalt.
[  ] Du längtar till skolan.
[ ] Du önskar inte att du var någon annan.
[x] Du spelar någon sport.
[X] Du brukar göra något efter skolan.
[  ] Du äger en bil.

lägg dags



Ligger i sängen nu, Sam har varit här. Jag mötte först upp honom i centrum, drog och köpte godis och sen drog vi hem till mig. Vi fixade kristyr till pepparkakorna vi gjorde igår. Och sen har vi bara tagit det lugnt och kollat på film. Vi ska fortsätta kolla klart på den imorgon, och sen hittar vi väl på någonting mer antar jag. Men nu är jag enormt trött så jag ska ta och lägga mig nu. Det är grymt skönt att det är fredag idag får då får man sova länge imorgon. Godnatt!

kaaaaaallt!

Hej hej, är hemma nu. Har varit ute med Sam sen jag slutade. Men jag drog hem för det är ju fittigt kallt ute! Sam kommer hit om någon timma så då ska vi kolla på film och lite sånt. Men nu ska jag dra och ta ett varmt mysigt bad! puss hej

skolan



Jag hinner inte blogga just nu! Måste fixa mig och sen måste jag fixa lite i rummet innan jag börjar! Så hörs efter skolan.

dejtar kudden



Har pratat med Sam i telefon i 50 minuter nu. Och gör de fortfarande. Jag har kollat igenom alla kataloger jag fick/tog idag. Ganska intressant faktiskt. Jag får ta och läsa vidare imorgon. Men nu håller jag på att somna så jag ska sova! Godnatt

Filippa säger: Jag tror aldrig att jag har bakat så bra pepparkakor som vi gjorde idag.
Sam säger: Nej men vi bakar bäst när vi är med varandra.

bilder från idag


Olle och Max idag på donken (lunch)

Sam och jag

Selma och Sam

Sam och jag

Selma

Pepparkakorna

snö

T o r s d a g



Gud vad nöjd jag är över dagen! Är faktiskt lite besviken på att det är så sjukt kallt ute men det är ju bara att gilla läget. Idag var klassen iallafall på älvsjö mässan. Det var faktiskt helt okej. Roligare än att sitta i skolan liksom.. Jag träffade också en massa underbara människor som jag inte har träffat på ett tag. Och kameran var ju självklart med idag så ni får bilder i ett senare inlägg. Och när vi slutade så mötte Sam upp mig i centrum så drog vi hem till mig. Chillade galet och bakade pepparkakor, vi ska sätta på glasyr imorgon och sånt. Så nu ska jag dra ner, göra varm chockad och ta ett varmt bad. Puss och Kram.

gymnasie mässan


Godmorgon! Jag hinner inte blogga så mycket nu! Måste plocka bort lite från golvet innan jag drar ner mot centrum och möter klassen. Vi ska till gymnasie mässan. Sjukt skönt att inte ha en skoldag idag med lektioner. Efter kommer ju såklart Sam hem till mig så jag måste fixa rummet lite nu och jag ska snart gå. Puss puss

sängen ropar

Nu har jag hunnit vara med Sam. Handlat bulle, pepparkaksdeg, bröd och oboy. Målat naglarna svarta och tagit ett varmt bad. Så nu blir det film några minuter och sen lägg dags.

Ni som messar mig och jag frågar vem, har inte tagit bort erat nummer har bara en annan mobil, så ni vet.

film


Tju, har precis kommit hem från att ha varit ute med Sam en stund. Jag försöker nu bara få tag på mamma för att jag ska köpa pepparkaksdeg och kanske karramellfärg. Men än så länge blir det film. puss.

snö<3



Godmorgon folket! Sovit gott?
Det här var första natten jag har sovit tio timmar på när det är skola. Så otroligt skönt! Sitter här i sängen med min kopp varm chocklad och bara älskar detta väder. Hoppas att det håller sig kvar nu. Idag är det nog inget skönt ute väder, men jag hade tänkt mig att plugga idag, dra upp till farmor en sväng och sedan dra till stallet ikväll, och köpa oboy och pepparkaks deg om inte mamma gör det. Men nu ska jag börja göra mig klar och sedan dra till skolan. Hörs!

vill ha, vill ha, vill ha!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!