Dagens planer..

* Duscha
* Fixa mig
* Handla inför kvällen
* Dansa
* Duscha igen
* Städa
* Fixa väskan
* Dra hem till älskling och sova där.
* Träffa folk och älda.

Förlåt för dålig uppdatering!

Har inte hunnit blogga så mycket. Massor med skolan och allt sånt där. Ligger i sängen och ska snart dra och duscha. Vad ska ni göra idag ? :)

Stan med älskling idag (:

Godmorgon! Jag vaknade för en halv timma sen. Följde med mamma till bankomaten så hon fick ta ut pengar åt mig eftersom att jag och Sam ska till stan idag och köpa ett par hörlurar och en tröja åt mig. Så vi åker dit direkt efter skolan. Idag tog jag lite sovmorgon eftersom att jag ska till tandläkaren. Så jag ska snart gå och fixa mig.

Har aldrig mått bättre

Orkar igentligen inte blogga just nu. Men jag drar igenom hur min dag har varit lite fort.
Idag var det den första skoldagen efter lovet. Var ganska så chill och det gick ganska fort. Efter skolan träffade jag världens bästa pojkvän en stund. Sen skulle han på möte och jag drog till gallerian för att vänta på min fina vän Agnes. Sam var klar innan hon hann komma så vi träffade var med varandra tills Agnes kom. Sen drog jag och Agnes på ''Dans träning'' i fyra timmar. Lite tråkigt bara att vi fick dansa två gånger bara men det kommer ju flera tillfällen när det är på riktigt. När jag slutade klockan 8 så träffade jag Sam igen tillsammans med Filip. Och efter det så drog jag hem och hade filmkväll med min underbara mamma. Måste sova nu annars orkar jag inte upp imorgon. Bloggar när jag vaknar. Godnatt.
En bild på mig och Agnes

Skola. Sen dans i 4 timmar.

Förlåt för att jag inte hann blogga igår. Först var jag ute hos Sam i några timmar. Sen drog jag ner till centrum och mötte upp mamma så drog vi till konsum och handlade och sen till hemmakväll och hyrde två filmer. Det blev i rymden finns inga kännslor och en annan som vi ska se på ikväll. Jag ska snartdra iväg till skolan. Så jag ska fixa det sista. Men jag kommer inte hinna att blogga så mycket idag.
Onsdag: Träning inför uppvisningarna o så i 4 timmar. Skola. Film med mamma.
Torsdag: Kanske träffa Sam. Annars inga planer för dagen.
Fredag: Utgång
Lördag: Stan, Brasa, sova hos älskling.
Söndag: Inga planer för dagen.
Så här ser min vecka ut. Men måste fixa mig nu. Hörs senare.

Mami är hemma.

Vaknade upp av att världens bästa mamma kom in i rummet. Det känns faktiskt grymt bra att hon är hemma igen. Och det känns ännu bättre att jag har fått vara hemma själv den här veckan och ta litet eget ansvar. Med älskling då förståss. Hon tyckte dock inte att jag skulle cykla till Sam som jag ville så hon gav mig pengar så jag kan ta bussen. Tror faktiskt att jag ska sova lite till. Är fortfarande trött. Eller så går jag ner och gör mig en kopp med té och en fralla, så sätter jag mig ute på trappan och solar sen..? Låter nice men en liten stund kan jag få sova iallafall.
En sån här macka som jag gjorde på dellan skulle inte sitta helt fel.

Helt underbart

Jag måste bara säga att jag är riktigt avundsjuk på min syster! Kolla bilderna nedanför! Där har hon varit. Jag har varit i samma land och haft det underbart utan att få besöka det här stället (?) När jag är 18 drar jag med mig min pojkvän, punkt slut!

Jag är verkligen STOLT över dig Sam !

Har inte hunnit blogga någonting idag. Vaknade väldigt sent idag. Vi käkade frukost på sängen och kollade på dear John. Efter det hjälpte Sam mig med att städa eftersom att mamma kommer hem imorgon bitti. Efter vi hade städat så gick vi och handlade lite bröd till frukosten imorgon. Vi drog ner till bussen och drog till donken och käkade. Träffade också min fina vän Yanelle som jag saknat under lovet. Och sen drog vi hem till Sam. Vi softade en stund, sen målade vi deras ferådsdörr och sen åt vi middag. Nu är det äntligen sista natten som jag sover själv. Fast jag har ju inte sovit själv så mycket. Älskling har ju sovit med mig så nu kommer det kännas riktigt tomt, tyvär.
Nu borde jag nog snart sova. Har inte sovit mycket alls det här lovet. Men den har varit det bästa lovet på länge!
Imorgon hinner jag nog inte blogga så mycket på dagen. När jag vaknar så ska jag träna. Hade tänkt att springa ekedals spåret. Om jag nu hinner förståss. Annars så får det bli en liten träning här hemma. Vid 12.00 tiden så ska jag faktiskt ta cykeln till Sam. Så ska jag spendera dagen med honom. Vi ska fortsätta måla och sedan så ska vi dra ner till stranden tror jag och softa galet. På kvällen spenderar jag den med min underbara mamma. Tror faktiskt vi ska kolla på någon film och äta god mat :) Kameran är självklart med imorgon. Nu ska jag ta och radera en massa bilder som är både onödiga och som jag inte vill ha på datorn. Sedan blir det nog läggdags :)

Helgen har varit grym!

Hej! Och förlåt för dålig uppdatering igår. Min helg har varit grymt bra! Sov hos älskling igår. På kvällen var vi nere vid stranden och gjorde en brasa och softade galet. Grymt nice! Och idag vaknade vi sent. Gick ut på framsidan och solade i några timmar. Kom hem för några timmar sen. Jag funderar på att gå ner och göra en pasta sallad nu. Varför vet jag inte. Men jag känner för det. Annars blir det bara att softa galet hela kvällen.
Kilimanjaro från hotelet i Afrika.

mat / sam

hinner inte blogga just nu. Ska ner till centrum med Sam och äta. Plus handla sen åker vi hem till honom.

Godmorgon

Sovit gott ? Ligger i sängen med 1 Kg godis. Lite frästande är det att den ligger här.. Gårdagen var enormt lyckad! Riktigt nöjd faktiskt! Det var bara god mat, film, godis och en massa mys. Träffade också Frida som jag sa. Riktigt skönt att träffa henne igen.
Idag eller rättare sagt ikväll så sover jag hemma hos Sam. Så när vi har vaknat till lite och fixat oss så ska vi åka hem till honom. Vi somnade vid fem imorse. Så jag har bara sovit i fem timmar. Tror jag ska försöka sova lite till. Men det kommer absolut inte gå eftersom att jag brukar gå upp runt nio tiden. Men vi får se. Somnar jag inte så börjar jag gå ner och göra frukost åt Sam, framför tv'n blir det faktiskt idag. Vilken lyx det blir för honom! Men min fredag kunde inte bli bättre!

<3

Nu har jag varit vaken i 21 timmar. Så det är dags att sova nu för våran del. Så GODNATT! :D

Har träffat bästavän

Har varit ute med Frida nu och tagit en promenad med henne. Sam mötte mig ute på trappan när jag kom. Sen drog vi ner till centrum och köpte mera godis och nu ska vi bara vara hemma och mysa :)
Vad ska ni göra denna kväll ? :)

Du gör mig lycklig!

Nu har jag mött upp älskling. Vi gick och handlade lite godis, jag köpte också en dusch kräm och sån där krydda som man har i köttfärsen till Taco. Vi har lagat mat tillsammans och det var super gott! Eller det vet ju inte jag eftersom att jag är sjuk och inte känner så mycket smak. Men lite känner jag ju. Middagen var också super mysig och trevlig. Kvällen blir nog bombad av en massa filmer och mys. Jag ska också träffa min bästavän Frida en stund ikväll. Men jag vet inte riktigt när hon kommer. Men nu ska jag vara lite social mot min söta pojke så jag bloggar lite då och då under kvällen. PUSSAR.
Det är du som gör mig lycklig 

Möter älskling snart

Nu har jag fixat mig, bäddat, sädat köket, badrummet och rummet. Ska slänga mig i soffan några minuter innan sam kommer. Drar ner till centrum snart och möter honom så ska vi dra och handla och sen kommer vi hit igen och börjar laga taco :)
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!