onsdag 31/8

Halloj! Kankse är bäst att blogga nu när jag äntligen har fått igång min dator. Den kanske bara behövde vila lite, vad tror ni? Idag har jag varit i skolan. Det var faktiskt ganska kul. efter skolan så överaskade en glad pojkvän mig med att komma och möta mig i slussen utan att jag visste något. Gullig han är! Vi åkte ner till centrum och mötte michelle och simon. var med dom en stund och sen drog jag och michelle på en liten promenad. Och sedan tillbaka till centrum igen för att träffa Sam. Hade en riktigt bra kväll. Ligger i sängen just nu och väntar på att maten pappa gör till mig just nu ska bli klar. Sedan blir det film hoppas jag på! :)

Förlåt för dålig uppdatering

Hej, och förlåt för att jag inte har bloggat på några dagar. Min dator har gått sönder helt så har inte haft någonting att blogga ifrån. Men nu är jag inne på pappas dator. Jag tänkte att jag ska försöka förklara lite kort om vad jag har gjort det här dagarna.
Lördag - Jag gick en promenad med Michelle. Och så sov jag hemma hos Sam. Vi träffade Kevin en liten stund på den ''tidiga'' kvällen. Åkte också till värmdö marknad och köpte chips, dipp och lite sånt. När vi kom hem så gjorde vi middag runt 00.00 och hade film kväll efter det. Grymt mysigt måste jag säga!
Söndag - Vi vaknade ganska sent. Tog det lugnt och kollade på två filmer. Sedan gjorde vi oss i årdning och åkte till Mölnvik där vi mötte upp sams mamma. Vi gick in till brisak och köpte mappar, pärmar, pennor och sudd till skolan. Efter det så gick vi till donken och käkade frukost/middag. Jag åkte hem efter det. Tvekade ganska länge om jag orkade gå en promenad med Michelle eftersom att jag blivit mera sjuk under natten än vad jag var dagen innan. Men jag tog mig ett ryck och drog ut och träffade henne.
Måndag - Var jag hemma från skolan på grund av att jag är sjuk. Träffade Sam och Kevin runt fem tiden och käkade middag med dom på sibylla. Och på kvällen så åkte jag och min syster till värmdö marknad och köpte lite mat, en westen film och tre koligieblock till mig. Kollade på filmen när vi kom hem.
Idag (Tisdag) - Så stannade jag också hemma från skolan. Trist! Men det var ganska tur för att jag hade en tandläkar tid som jag helt glömt bort! Gick bra. Och det är sista gången som jag har tandställning nu. För snart ska den bort :) Sam kom hit efter skolan och var här med mig. Vi käkade middag, låg i sängen och pratade och skrattade naturligtvis som vanligt!
Nu ska jag gå ner och ta mig lite fil. Eftersom att det är det ända som jag kan äta just nu. Och sen ska jag fixa mina saker jag köpt till skolan för dom ska med till skolan imorgon! Och jag ska dra mig dit. Även om jag är sjuk eller inte. Sen ska jag ta mig ett varmt bad och ta en varm kopp té. Sen blir det läggdags!

Ska köpas!

Lördag

Godmorgon! Allt bra?
Gick upp runt 08.30 någonting. Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Allt som är planerat och kommer att hända är att jag och min underbara pojkvän ska åka och köpa lite saker till skolan. Tänkte köpa tre mappar men hittade två hemma sen jag kan ha så varför slösa på pengarna när man redan har saker man behöver. Så jag ska köpa en bara. Dock så har jag bara fem ämnen i skolan så jag behöver inte så mycket. Mamma och pappa har lovat att dom ska köpa saker till mig i finland så då slipper jag köpa det också :)
Så det ska vi göra, och sen ikväll ska jag sova hos honom. Något mer är inte planerat. Funderar på att sova lite till och sen gå ner och länga mig i soffan och kolla på tv när jag vaknar. Idag ska det ju bli 23 grader. Och det är ganska fint väder ute idag så jag tror att jag ska ta en riktigt lång promenad idag också. Skulle kännas skönt. Kameran är med mig hela tiden idag också så imorgon får ni säkert lite bilder :)

3:e bilden: En bild på någon i din familj.

Världens finaste människa!

Fredag 22:57

Nu har pojkvännen min dragit hem.
Vi har legat i soffan med Martina och kollat på film, ganska rolig var den.
Kommer inte riktigt ihåg vad den heter.
Men idag är det fredag och det betyder att man får sova länge imorgon!
Så när som helst ska jag ta och gå och lägga mig, Godnatt.

Foto: Filippa Puranen

Film kvääääääll! <3 <3 <3

Förlåt för att jag inte bloggade imorse som jag sa att jag skulle göra. Men imorse var jag trött och jag hann helt enkelt inte att blogga. Jag och Michelle tog samma buss till slussen. trodde dock att jag kom försent men jag kom helt perfekt i tid! Jag var bara är i en halv timma. för att vi hade möte om att berätta lite om sig själv för läraren och berätta sina mål och allting. Allt gick perfekt! Fick säga allt som jag ville säga. Åkte hem och hämtade pengar av martina när jag åkte mot värmdö för att jag skulle handla åt henne. Så jag mötte Sam och Kevin vid deras skola när dom slutade. Så åkte vi till mölnvik med sams mamma och käkade korv, köpte saker till sams skola som han behöver, handlade och sedan åkte vi hem till sam för att lämna alla påsar. jag tog ju dock med mig det som jag köpte. Jag och sam tog bussen och sedan drog vi till konsum en snabbis för att köpa glass till syster också. Vi la oss direkt i sängen när vi kom upp till mitt rum och somnade. Sam sover fortfarande, så söt! Men jag tror att jag ska gå ner och laga lite mat till oss nu. Och kanske ta en promenad. Senare ikväll blir det film och dippa grönsaker!

Godnatt!

Har varit med världens finaste vän Michelle ganska länge. Super kul har det varit! Men som sagt klockan är tio i ett och det är dags för mig att sova. Ska bara vara i skolan en halv timma imorgon men ändå. Imorgon händer det mycket roliga saker! Förklarar imorgon bitti! Godnatt
Världens finaste syster!

Fångarna på fortet.

Nu har jag fixat lite papper och skrivit på dom som jag ska ta med mig till skolan imorgon på det lilla mötet jag har. Känner mig som en liten kontors nisse nästan. Sen har jag fixar lite pärmar också. Som jag köpte i finland sist. En för recept, en för läxor och en för allt skolarbete. Men nu ska jag ta och röra mig neråt och göra mig en soppa. Sen slänger jag mig i soffan och kollar på fångarna på fortet, GRYMT!

Gammal bild på mig och frida

Hej, min pojkvän är söt! Hejdå.

Hej Hej, Ligger i sängen just nu och vilar lite. Somnade sent igår. Gick upp tidigt. Var i skolan och hade matte prov. Men det gick åt helvete. Sedan så kollade vi på film, fick våra scheman osv. Hade också sammarbets övningar med den andra bageri klassen och det var väl helt okej! Förutom att jag och Hilda gillade inte när man skulle springa och bli helt svettiga när man inte hade något ombyte med sig. Träffade Min underbara michelle i slussen sen. Så tog vi bussen tillsammans till centrum där vi träffade min söta Pojkvän, Kevin och Matte. Alla drog hem efter ett tag och det kanske var lika bra eftersom att jag är grymt trött idag! Sjukt skönt att det var den sista skoldagen idag för veckan. Nästa vecka börjar det riktigt schemat.
Igår så träffade jag och Michelle Sam efter skolan. Satt och snackade ganska länge men sen hade jag och sam det där snacket om älit. Och sedan drog jag och sam hem till honom och michelle hem till sig. var hemma hos honom i några timmar och sedan drog jag hem och käkade kräftor med familjen. Super gott var det!

Men nu ska jag ta mig en tupp lur.

Jag är TRÖTT!

Sorry för att det inte blev så mycket bloggande igår. Men jag var skit trött när jag kom hem från Sam och käkade middag i typ två timmar med familjen. Idag har jag en sen dag i skolan. Inte alls roligt när jag är så här trött. Hoppas det börjar regna! Är trött på värmen nu. Det behövs regn! Ska sminka mig och så nu så jag hinner till skolan sen. När jag kommer hem så skriver jag om gårdagen och vad som hänt idag och en massa annat!


Foto: Filippa Puranen

Test och Bageri kläder!

Gud så skönt det är att ha sovmorgon! Sam ringde och väckte mig halv nio och det var bra för nu kan jag göra mig i årdning i lugn och ro. Håller på och städar lite eftersom att han ska komma hit idag. Så om ungefär en timma så åker jag. Idag så ska vi ha mattetest. Eller kanske var det engelska? Aja skit samma. Något test ska vi ha iallafall. Och sedan så ska vi pröva våra bageri kläder! Hoppas att vi får hem dom också! Jag får hoppas att Michelle kommer till min skola också. Men efter skolan så ska jag iallafall träffa Sam och vi ska hem hit. Vad vi ska göra vet jag inte riktigt så det får vi se. Måste städa vidare så jag hinner. Bloggar mer sen!

Foto: Filippa Puranen

Datan dör snart!

Men idag var jag i skolan som vanligt. Inte så jätte kul men alla i klassen har kommit närmare varandra och vågar prata. Hade runvandring i skola också där vi fick se bagerierna och sådant.
Efter skolans så träffade jag michelle. Var med henne hela kvällen och sånt. ganska roligt var det men ja, ganska mycket allvarliga samtal. Träffade Simon och några efter det. Köpte fakiskt två sudd som jag behöver i skolan också! Kostade bara sju kronor så det var bra! I helgen åker jag och sam till stan och köper massa saker till skolan. Eftersom att i min skola så måste man köpa allting man vill ha och behöver ha i skolan. Trist men då får man välja lite själv hur man vill ha det. Men nu måste jag sova! Innan det blir för sent. Så bloggar imorgon.

2:a bilden: En bild på dig själv.

Godmorgon!

Jag insåg imorse när jag gick upp att jag aldrig kommer orka skolan om jag går och lägger mig sent. Ioförtjej så trodde jag att jag inte skulle somna så va uppe länge och väntade tills jag vart trött. Men jag sov riktigt bra inatt! även om det inte var så många timmar. Snart ska jag dra mig ner mot centrum och möta michelle. Så ska vi ta bussen tillsammans till slussen. Och där ska jag möta Mari så ska jag ta tuben med henne :)
Roligt att man börjar skoldagen med ett svenska test! Inte det roligaste men ändå. Slutar sent idag och det hatar jag. Men det är väl bara att gilla läget och vänja sig. Jag ser verkligen inte framemot dom där ''lära känna övningarna'' som vi ska ha idag.
Efter skolan ska jag iallafall ta och träffa michelle. Vad vi ska göra det vet jag inte men träffa henne ska jag iallafall! Nu måste jag fixa väskan och sedan dra. Så jag bloggar senare när jag är hemma eller någonting :)

Foto: Filippa Puranen
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!