valborg åt helvete!

Har ni haft det bra idag? Som ni ser min rubrik, inte så jätte bra valborg om man säger så? Hela dagen började med att jag drog till skolan och hade ett matteprov, helt frivilligt. Imponerande va ? ;p Klockan 09:00 samlades vi i klassrummet och snackade lite. Sen gick vi ner till gustavsbergsteatern och kollade på när tjejerna i 9m sjöng och typ.. dansade ? Vi gick upp till skolan och fick bananer då det blev ett litet banan krig för att fabbe råkade kasta en öppen banan på max och det blev ett jävla bråk. Efter det så sprang/gick vi tjustviksrundan. Det gick väl bra men jobbigt i benen. Kommer säkert ha träningsvärk imorgon. Sen hände lite annat också som jag dock inte kommer berätta! Kom tillbaka till skolan och åt korv och glass. Kom ett litet tjafs där men det löste sig. Träffade Emil och Kevin i centrum medans jag väntade på Sam. det va meningen att vi skulle dra hem till mig men det blev lite senare. Efter jag och Sam varit hemma hos mig så drog vi ut och träffade Kevin och Emil. Drog hem och käkade kvart över sex sen drog jag och Linnea till hamnen vid maj brasan. Där blev det ytterligare ett fucking bråk. Sen typ resten av kvällen också. Taggade upp till Sam en stund där det blev en stor besvikelse. Jag och Sam taggade också hem till honom sen i typ en timma. Sötnosen följde också med mig till bussen, gulligt :)

Nu kanske ni undrar varför valborg va åt helvete för mig?
Jo, för att det har varit en hel del tårar, bråk, besvikelse och mycket mer. Hoppas nästa år blir bättre.

Lite helg koll:
Lördag:
Plugga, försöka hitta på någonting med pappa lite snabbt för att han taggar till finland imorgon kväll.
Söndag: Har jag namnsdag och då blir det Sam hela dagen typ :)

Men tror jag ska kolla lite på film nu och sen sova läääänge! Hörs imorgon.

Bild från i julas, bjuder på den.

valborg

Nu är både mamma och pappa på strålande humör. Dom är skit glada för att Sam ska komma hit idag så va tvungen att städa. Så det va ju kul att göra dom glada också :) Jag skulle ha gått upp 06:30 idag, men vaknade av en ren slump klockan 06:00 så jag gick upp då och fixade mig och sen har jag städat mitt rum. Det är otroligt va varmt det börjar bli! Har fönstret öppet och det är nästan ännu varmare än vad det va innan. Ska bara platta håret och sätta på mig en tröja. Sen blir det skolan som gäller. Som jag sa igår ikväll jag vet inte om jag kommer blogga så mycket idag. Men vi hörs sen, ciao.

Jag älskar dig

godnatt mina sötnosar!

Även fast jag gick upp vid 12 idag så har jag ändå hunnit städa, sola och lite såna saker. Ska sova om max tio minuter så jag orkar upp imorgon.. Sam kommer hit när jag har slutat och är med mig så måste städa lite till. Iallafall plocka.
Imorgon så börjar jag 08:00 med matte. Vi ska alltså inte plugga utan göra någonting kul. Vet faktiskt inte vad. 09:00 ska alla samlas i sitt hem klassrum. Vi ska gå/springa tjustviks rundan. Ingen hjödare precis men bättre än att plugga. När man kommer tillbaka till skolan så får man typ korv och glass och efter det så antar jag att vi slutar. Om Sam är klar då som jag hoppas att han är så möter jag upp honom någonstans och sen taggar vi hem till mig. Jag vet inte om det blir så mycket bloggande imorgon för jag och Sam ska ut sen och kommer vara ute på kvällen och sånt. Men något inlägg blir det väll.

Jag; sommaren 08 med frida svenzon

Grattis hjärtat!

Nu har jag sovit en liten stund. Ska gå ner och duscha och äta lite.
Vill också säga grattis till mimmi som fyller år idag. Grattis gumman :)

hemma från skolan idag

Har precis kollat klart på en film. Den va faktiskt inte så jätte bra. (sommar med göran) Är hemma från skolan idag. Ska radera lite bilder så datan går snabbare :)

gammal bild på mig och frida.

godnatt

Ligger i sängen och kan knappt hålla ögonen öppna.
Blir bara tröttare och tröttare för varje dag.
Så ska nanna nu.

<3

så otroligt skönt att bara snacka strunt med Sam ibland,
snacka gammla minnen, hjälpa varandra, finnas där.
båda snackar lugnt och har ungefär samma humor.
kom nyss på en liten sak, som dem flesta vet,
så bråkar jag och sam ibland. små tjaffs och stora bråk.
men trotts alla bråk som vi har haft tillsammans så har
vi kämpat oss igenom det tillsammans.
Det är ju helt underbart! :)

Jag saknar dig min älskling!

Kom hem för typ en timma sen. Träffade Emil, Kevin, Tomas, Emelie och Aleksi. Skoldagan va bra idag. Men är på dåligt humör så bloggar inte så mycket. Ska snart äta och sen ska jag tagga ut med Tomas och Agnes.

Gårdagens bild. Jag, Ellinor, Mikaela och Tom

onsdag, skolans jobbigaste dag.

Händer det er också ibland att ni är verkligen jätte trötta, sen när ni ska sova så kan ni inte för att ni börjar tänka på en massa andra saker ? Det hände mig igår kväll när jag skulle sova. Men jag somnade iallafall efter ett tag. Nu har jag nästan fixat mig helt färdigt. Idag ska jag tagga till skolan som vanligt. Tyvär så har vi idrott nu på mårgonen och ska springa spåret men jag tror faktiskt att jag skippar det eftersom att jag har träningsvärk i benet. Vet inte ens varför jag har det för jag har ju inte tränat ? Men efter skolan blir det väl hänga i gurra ett litet tag. Sen ska jag faktiskt jogga och träna lite. Känns verkligen som att jag behöver det. Egentligen så skulle vi ha NO prov idag i kemi men det flyttades till imorgon istellet. Ska också plugga och städa mitt rum. Så det ska faktiskt bli skönt att få nåonting gjort. Nu när det börjar bli sommar, sol och varmt väder igen så kör jag utan smink nu ett tag. Så om någon undrar varför jag inte har smink på mig, där har ni svaret. Nu ska jag fixa i årdning mig lite till och sen kommer Charlotte som ska gå med mig till spåret. Vad ska ni göra idag? :)

Gammal bild från i sommras.

faktiskt ganska trött

Nu har jag legat i sängen ända sen jag kom hem typ. Jätte kul att man ska springa spåret imorgon med min dåliga kondition och sen ha matte i tre timmar. Super. Tintin har också fixat min blogg lite :) Men nu är det faktiskt dags att sova!

Sommar 09 med Sam.

-

Efter skolan så drog jag till komunhuset och mötte upp Kevin. Vi drog till Centrum och mötte Tomas. Eller vi visste ju inte att tomas kom. Han tänkte skrämma mig men det gick ju inte så jätte bra om jag får vara ärlig. Aleksi och Sam kom sen efter en stund också. Och träffade Agnes rehn. Halv fem drog jag hem, så drog jag och mamma till nacka typ fem över halv. Kom nyss där ifrån. Ville träffa Sam nu på kvällen men det går inte på grund av en sak..


Jeans shorts. 199 :- Från New Yorker
Mjukis byxor. 99 :- Från New Yorker
Tröja. 49 :- Från New Yorker.
Fick en turkos navelpiercing i namnsdags present, som inte är med på bilden. Men den är den Uropenn och kostade 79 :-

Är i plugget

Nu har vi typ precis haft fem minuters lunch rast. Vi hade tre rätters middag idag på hemkunskapen. Jag, Robert och Hampus gjorde Choklad pankakor med chocklad sås och glass. Tyvär så sitter jag i datasalen nu med Robert, hampus och en massa araber och turkar. Som bara kollar på en hela tiden. Sjukt jobbigt asså. Har bara språk, Matte, Elevens tid och SO kvar. Eller asså vi har språk nu. Men vi hörs senare ikväll.

Gammal bild från i höstas typ.

Skolan / Nacka / Sam

Äntligen helt klar! Kommer hem en timma och pluggar efter skolan. Kommer dock inte blogga då. Så straxt efter halv fem så drar jag och mamma till nackar och shoppar. Om det inte blir allt för sent så träffar jag Sam direkt efter nacka och käkar middag senare ikväll. Sam verkar vara ganska glad idag så det här blir nog en bra start på dagen för mig :D

haha, gammal, muppig, osminkad bild från sommaren 09 

natti natti

Nej mina sötnosar! nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Bloggar kankse imorgon bitti. Ska till nacka med mamma imorgon och köpa kläder så ska jag träffa Sam efter det om jag hinner :)

Du är verkligen inte den person som jag lärde känna.

Kanske ska ta och förklara rubriken ? Men jag börjar tröttna på en person som jag känner ganska bra. Den är verkligen inte den person som jag lärde känna och började älska från alldra första början. Hur gör man åt en sådan sak om personen fortfarande betyder mycket för en ?

Anyway, jag kom nyss hem från stallet. Var där med syster. Skit mysigt verkligen. Chattar bara med Kevin nu och messar med Sam. Ska ta ett varmt bad nu och sen ska jag käka middag.
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!