I miss you my friend

Du betyder mer än vad du tror att du gör
Du fanns med från första början
När mitt liv förändrades
Hjälpte mig med allt
Du stöttade en alltid när man behövde det
Trodde inte att det fanns en sån underbar vän som du
Du om någon, kommer alltid ha en plats i mitt hjärta
Jag älskar dig bästavän
Kom hem nu !

truth

Du vänder upp och ner på sanningen..

tidsfördriv

Hur bortskämd är du?




[ ] egen boxer
[x] egen dvd
[ ] egen video
[x] egen data
[x] mp3
[x] ipod
[x] eget rum




summa: 5




 




[ ] säng större än vanligt
[ ] studsmatta 
[ ] pool
[ ] basktetkorg
[x] hockeyspel
[x] cykel
[ ] pokerbord
[ ] pingisbord
[ ] bor i hus
[x] två bilar i familjen




summa: 3




 




[ ] Nitendo Wii

[ ] X-box 360

[ ] X-box
[ ] PlayStation 1
[ ] PlayStation 2
[x] PlayStation 3
[x] Nitendo DS
[ ] Gameboy Advance (sp)
[ ] GuitarHero
[ ] Singstar
[x] Moped 
[x] Cross
[ ] Fyrhjuling




summa: 4




[x] Mamma
[x] Pappa
[x] Bror
[x]Syster
[x] Farmor
[ ] Farfar
[ ] Mormor
[ ] Morfar

summa: 5




 




[ ] varit på skidsemester i utlandet
[x] varit på solsemester i utlandet
[ ] varit i Grekland (Kreta)
[x] varit i USA
[ ] varit i Storbritanien-
[ ] varit i Thailand
[ ] varit i Afrika
[ ] varit i Asien
[ ] varit i Italien-
[ ] varit på Cypern
[x] varit i något övrigt land i Europa
[x] varit i Stockholm
[ ] varit i Göteborg
[ ] varit i Malmö

summa: 4




 




[x] mer än 5 skor
[x] mer än 5 byxor
[x] mer än 10 tröjor
[x] har varit på konsert
[x] åkt båt
[x] åkt flygpan
[x] åkt tåg
[x] åkt spårvagn
[x] åkt tunnelbana



summa: 9




 




[x] du har sovit på hotell
[ ] du har sovit i tält
[ ] du har sovit under bar himmel
[ ] du har sovit i husvagn/husbil
[x] du har sovit över med någon
[ ] du har tältat med dina kompisar
[x]du har åkt buss själv
[ ] du har åkt vasaloppet
[x] du har vunnit någon tävling
[x] du har vatt ute efter klockan 02:00




summa:  5




 




[x] har något eget husdjur
[ ] ditt rum är stort  
[x] du får alltid pengar när du ber om det   
[x] du har en hel del vänner
[ ] du får oftast som du vill
[x] din mobil har kamera
[x] din mobil har Mp3




Summa: 5




 





[x] ni har hemma fler än 10 kanaler
[x] plattång
[x] laptop  
[ ] Aukustisk gitarr
[ ] elgitarr
[ ] piano 
[ ] trummor
[ ] flöjt
[x] Stereo
[x]surroundljud

summa: 5




[x] du har mer än 100 på msn
[x] du har mer än 200 på msn
[x] mer än 300
[x] du får ha MSN för dina föräldrar
[ ] på bdb har du mer än 50 vänner   
[x] du har en vän du kan lita på              
[] ska snart på en konsert
[] du ska snart utomlands
[ ] du har allt man kan önska sig




summa: 5

Totalt: 50




0-10 : Har ni ingenting eller?




11-30: Ni har saker men ni hade kunnat ha mer




31-50: du är normal

51-70 bortskämd


dissar stressen

Fy fan vilken stress ! Usch !
Drog och handlade lite med mamma och pappa. Hämtade min telefon också. Lika fuckad som alltid men den får väl duga nu då. Drog också upp till farmor och var där en stund. Missade precis min bror. Så vi var typ själva. Drog hem, så kom sam och glenn förbi mig en stund. Efter det har jag bara pluggat. Sjukt jobbigt ! Och det är ju ännu jobbigare när man är stressig ! Och tack jessica för hjälpen ! Men nu ska jag straxt sova. Ska upp klockan sex imorgon bitti. Puss

SO

''Godmorgon'' eller vad säger man ?

Haha dagen har redan börjat fuckat. Mina drömmar är alltid fuckade och.. ja jag vet faktiskt inte vad jag ska säga. Och ni vill inte veta vad jag drömmer om för konstiga drömmar heller :O

Ligger just nu och spelar lite musik. Bara för att vakna lite. Ska typ dra upp nu. Äta någonting och leta efter telefon och kvitto till min andra telefon så pappa kan hämta det nu på lunchen (lånetelefon) så ska jag faktiskt plugga i typ en och en halv timma nu och sen en och en halv timma ikväll :)



Hemma i sverige !

Nu är jag äntligen hemma igen !

Just nu ligger jag och myser med min lilla vovve i sängen. Fast jag borde egentligen vara i skolan just nu. Jag är sjuk, och jag har inte heller sovit någonting på båten inatt. Så jag stannar hemma idag. Jag och Martina hade verkligen en äcklig hytt. Och den låg i mitten av allting. Ja usch det var verkligen ingen ''bra'' hytt om man säger så. Så jag somnade aldrig igår/natt. Och natten innan det sov jag inte så bra hos min morbror heller eftersom att jag var så himmla spend på att åka hem igen. Och Sam är ju också sjuk den lilla stackaren så jag kan ju inte dra hem till han heller. Men det får ju bli den dagen då han drar till skolan !

Jag åt frukost för ett tag sen. Är fortfarande hungrig men orkar inte gå ner. Och det bästa är att vi har fått in en kamin i huset ! Ni vet en sån där som man äldar i så man får värme ? Så nu kommer vi ha värmre i hela huset ! :-)

Men idag ska jag iallafall sova några timmar snart, plugga till SO provet som är imorgon. Tror faktiskt att det kommer gå bra ! Sen ska jag fixa naglarna och också göra en ny flaska som man lägger pengar i ;-)

Farmor fyller också år idag, men eftersom att jag är hemma så vet jag faktiskt om jag ska dit. Men vi får se hur det blir. Sen hoppas jag också att pappa hämtar ut min telefon som har varit på lagning i ungefär en månad.

Men nu ska jag faktiskt sova, men ni får lite bilder från finland sen när jag vaknar ! :-)




Åbo nästa

Godmorgon !

Nu har jag precis fixat mig och packat klart det alldra sista. Mamma och pappa kom just och hämtade oss så vi ska väl åka till åbo straxt. men innan det så ska vi till banken och till graven. sen tar vi en sväng till vasa och hämtar martinas laddare hon våran kusin. Sen åker vi bara ner till åbo så snart är jag hemma :-D

Imorgon är det ju skola också så jag vet inte riktigt om jag hinner blogga imorgon bitti. Det blir nog ganska stressigt eftersom att jag måste fixa mig och sen dra till skolan. Men om jag inte hinner blogga så ska jag iallafall hem till Sam efter skolan. Och käkar middag senare på kvällen också. Men nu ska jag stacka !

godnatt

Nu ska jag äta blåbärs paj ! Mums ! :-)
Ska packa efter det, så bloggar inte mer ikväll ! :)
OM jag hinner så bloggar jag imorgon bitti innan vi åker ner mot båten :)

Godnatt

söndag

Hej alla bloggläsare !

Och förlåt för att jag inte bloggade igår. Vart skit trött och så, så jag gick och la mig. Kvällen vart ganska lyckad. Festen var inte så rolig om jag får vara ärlig. Hände typ ingenting. Alla grannarna satt bara och pratade med varandra. Men fisksoppan alla fick var verkligen skit god! Mot kvällen när det började bli mörkt tände jag alla lycktorna på våran tomt. det var skit stressigt för alla ba filippa tänd där och där.. hela tiden. Jag höll ju liksom på :P Hade kräftskiva också och tände massa raketer. Och dom var faktiskt bättre än vad jag hade förväntat mig att dom skulle vara.

Idag så skulle jag egentligen ut till villan och packa mina saker men det blev inte så. mamma har redan packat allting. Men jag, raina och martina åkte till något loppis. Sen till prisma och köpte godis och chokladpudding. Raina köpte ju också lite mat för kvällen. Rökt lax blir det ;) Sen till efter rätt så blir det blåbärspaj som raina ska göra av mina och martinas blåbär som vi plockade tidigare idag :)

Men nu ska jag dra och kolla film med martina. Loggar in på msn och facebook senare ikväll. Slänger självklart in något inlägg då också :)

villa avslutning

Åker snart ut till villan. Kommer tillbaka inatt och sover i stan !

mot duschen !

Kul att allting försvinner när man lägger upp bilder -.-
aja, nu har jag precis ätit frukost. Ska snart dra ner och duscha och sminka mig eftersom att jag, syster och raina ska t villan på fest med alla grannar. Martina och Raina när på sumba just nu. Det var meningen att jag skulle följa med och kolla på men jag har blivit sjukare så jag orkar inte.

klockan två hämtar iallafall pappa oss i båthamnen. Martina och Raina kommer tillbaka hit mot kvällen när allting är slut. Hoppas jag också kommer tillbaka då eftersom att jag vill ju inte sova på en ö i ett osiolerat hus i kylan. Ska plugga också efter jag är klar. Men nu ska jag duscha innan dom kommer tillbaka.

Vad ska ni göra idag ? :-)

Ni får lite bilder jag tagit i sommras också !









Frida och Sam, jag saknar er..

"gästbloggning"


Hallo alla människor!
Frida här, lovade att gästblogga igår, men när jag kom hem från Norrköping deckade jag på engång så jag hoppas att det är lugnt att det kommer lite senare. Saknar min Filippa massvis men jag hoppas du har det bra i Finland så får vi ta och ses nästa helg när jag kommer hem igen. Ja vad ska jag säga har inte så mycket att berätta, just nu pluggar jag i Norrköping, och tre år frammåt, så kommer komma hem varje/varranan helg. Jag går en linje som heter naturbruk med hund inriktning. Det är verkligen skit kul och mycket praktiskt så det är bra enligt mig. Men jag hoppas alla Filippas läsare har det bra och även du Filippa! ha de gött.


Jag saknar dig vännen!

..

Du är inte värd mina ord..

ändrade planer..

Yes det blev lite ändrade planer idag, eftersom att jag är sjuk så sover jag och martina i stan en natt till.
Dagen har gått ganska fort även om vi inte har gjort så himmla mycket. Vi drog till stan och köpte massa saker. Eller martina gjorde. Jag köpte bara tabletter på apoteket och en ansiktsmask. Vi åkte också ut till grisselören för att köpa ströming men dom sålde igenting. Drog hem till morbror efter det, softade en stund sen drog jag, martina och min gudmor på en resturang och åt middag. Handlade glass och lite sånt efter det så ikväll blir det glass och fortsättning på O.C.

Köpte också lite grejer till naglarna så jag ska väl fixa dom när som helst.

Imorgon är det ju lördag och villa festen är ju. Så klockan 11 imorgon bitti ska vi på sumba (rumba) ska dock inte dansa eftersom att jag är sjuk och han sjukt ont i kroppen. Men martina och min gudmor ska. Så det blir att kolla på för min del.

Efter det så åker vi nog hit och fixar oss lite för att pappa ska hämta oss vid pirilö ungefär vid 13:00 tiden.
Vid tre tiden så ska alla grannar till ett par grannar och äta middag. Sen när det börjar bli mörkt så drar alla hem. Tänder färg glada lycktor och skjuter raketer. Då tror jag också att det blir kräftor på kvällen hos oss. (bara familjen) Vet inte om jag sover kvar på villan imorgon. Troligtvis så blir det så. Men är det alldeles för kallt så kommer jag nog tillbaka till stan och sover här till vi åker hem.

Och som jag sagt tidigare så på söndag ska jag bara packa, ta det lugnt och allting. Eftersom att vi åker hem på måndag.

Men nu tror jag att jag ska gå och fixa lite och vara sociala mot martina och raina. men som jag sa igår, att om det är någonting eller bara vill chatta så messa så kommer jag !


stan nästa

Godmorgon ! Sovit gott ?

Det har iallafall inte jag
. Vaknade flera gånger inatt p.g.a att jag har skit ont i halsen. Men nu har jag iallafall ätit, fixat mig och sånt. Så ska snart jag och martina dra oss mot stan och köpa det vi skulle köpa. Sen åker vi ju självklart ut till villan senare idag/kväll. Så det här är väl det sista inlägget jag slänger in innan jag åker hem till sverige igen.

Måste bara påpeka att ni som skriver saker, säger saker, gör saker bara för att få uppmärksamhet, tröttnar inte ni någon gång ? Jag har sagt det här förut, kanske för ganska länge sen. Men vad känar man på att ljuga ihop en massa saker för att en/flera människor ska tycka om en. Bryta kontakten med en person och sen komma dagen efter och säger hej bror/syster hur är det ? Om man vill bryta kontaken så ska man väl göra det en gång och inte komma dagen efter, säga ungefär dom orden och sen bryta kontakten igen ?

Och sen också om någon kallar en för bror/syster och den försöker finnas där och frågar vad som hänt så bryter man kontakten ? liksom hur tänker man ?

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!