Finland nu !



Hej alla bloggläsare ! Allt bra med er ?
Just nu så är Sam hemma hos mig. Han har varit här ett tag och kommer vara här till vi åker tror jag. Vi ska typ åka om en timma så måste packa ner datan nu och vara lite social mot Sam. Men jag finns på telefonen och jag bloggar mer när jag kommer hem till sverige igen.

nu vet ni



Nu är jag skit glad. Och vet ni varför ? Jo jag dödade en spindel !! Ingen stor grej jag vet men alltså jag är livrädd för spindlar. Ni som varit med mig tillsammans med en spindel vet hur det är. Så ja! jag är skit glad för det :)

Och ja jag vet att jag inte har sagt någonting. Men jag har packat klart.. Imorgon åker jag till finland igen. tyvär. Har bara varit hemma i gustaveberg i två veckor typ och jag vill redan bort från det. Men vill ju verkligen stanna kvar också. Vill ha sommarlov hemma. Det kommer också kännas jätte konstigt att jag kommer in i mitt hus och ens kommer iland på ön. Efter som att Sam va där senast med mig så kommer det ju kännas konstigt. Men jag klarade ju av förra sommaren så den här sommaren ska nog gå bra det också. Tror att det här kommer att gå fortare eftersom att vi ska till mammas moster på lördag och är där till måndag. På onsdag ska vi till några kompisar och sova där en natt. På lördag nästa vecka blir det fest så den veckan ska nog gå ganska fort hoppas jag. Jag och mamma kommer hem den 15:de augusti.

Så ja nu vet ni. Kommer sakna vissa men vissa lite mer. Men finns på telefonen som vanligt.

I will always love you

Nu har jag precis ätit en härlig middag med familjen och amanda. Har bara suttit och snackat i någon timma nu med alla. Riktigt härligt att umgås lite med familjen nu också eftersom att jag har varit ute ganska mycket nu för tiden. Jag tror inte jag har ätit en gemensam middag med familjen på ungefär en vecka.

Min lilla sötnos Sam va ju hemma hos mig också. Jag träffade Emelie och Marcus i centrum medans jag väntade på Sam i regnet. Han kom ungefär vid fyra tiden så det va väl perfekt. Vi köpte Ben & Jerry's (Chocolate Fudge Brownie) Det va faktiskt riktigt gott ! Sen hade vi ju godis också men det blev inte så mycket som vi åt utav det eftersom vi va så illamående efter glassen. Ingen film blev det heller med vi hade det iallafall otroligt mysigt !

Nu ska jag graffa lite. Har världens lust för det. Det va ju ganska länge sen så ja.. Nu är det dags igen att ta fram ritblock och penna !

Vi tog också lite bilder idag som jag slänger in.
Så bloggar kanske senare :)


Glassen vi köpte. Sam la i lite gelehallon och ett gelehjärta (stavning?)

Sam <3

Sam och Jag :)

lovley weather

Just nu så älskar jag vädret! Det är så sjukt mysigt med regn tycker jag. Men jag vet inte om det är lika mysigt när jag ska gå till bussen och möta sam i detta väder :)

-



Nu har jag äntligen städat hela rummet. fixat nya sängkläder, varit ute med hunden och fixat mig. Väntar nu bara på att sam ska komma :)

varför alltid så trött ?



Nu är jag faktiskt grymt trött. Har sovit länge idag. Legat i sängen och kollat på film. Och haft all tid i världen för att sova. Men nej då.. träffade också Sam av en ren slump mot kvällen. Han va med matte så hängde lite med dom en stund. Hälsade också på emelie. Imorgon ska jag upp tidigt. Tidigare än vanligt iallafall. Ska damsuga, vädra, byta sängkläder och lite sånt innan Sam kommer hit och kollar på film tillsammans med mig. Så det är verkligen dags att sova just nu.

<3



Nu har jag typ precis ätit middag. Va också i nacka med mamma och pappa. köpte två stycken bilder från new york som jag ska ha på en vägg och skälvklart så köpte jag ju godis till imorgon :p men nu ska jag fortsätta städa mitt rum !

städning



Nu har jag precis varit ute med frida och hemma hos henne. Sam kommer hit imorgon och kollar på film så ska städa mitt rum nu :)

plugga / utgång med frida



Jag ska snart dra ut och träffa frida i det här vädret. Men först och främst så ska jag plugga lite. Så jag bloggar självklart mer senare :)

godnatt alla läsare


Enligt mig så börjar det faktiskt bli lite sent. Jag är iallafall jätte trött och ska lägga mig. Har ingen lust att sova så det är bara att messa om någon har lust att messa lite. Anyway, godnatt !

ny header



Nu har precis frida gjort en ny header till mig. Vad tycker ni ? :)

lysande !



Usch den här dagen har verkligen varit jobbig. Då menar jag alltså värmen. Så himla varmt på dagen och sen va det grymt kallt på kvällen. Jag träffade emelie på morgonen. Vi träffade Sam en snabbis och åkte hem till han för att fixa en sak. Så åkte jag och emelie tillbaka medan samdrog till kevin en stund. Hann bara vara i centrum en kvart och köpa dricka & godis. Sen va det bara att hoppa på bussen igen och åka upp till han. (bara jag inte emelie) Vi skulle ha varit hos Sam i ungefär en halv timma för att vi skulle prata. alltså vi skulle vara ute ur huset klockan två typ. Men vi va ute efter klockan sju. Då drog jag och Sam ner till centrum och käkade middag och va där ett tag. Så kom nyss hem. Tror nu bara att jag ska chilla och sätta på en film och vänta på att frida ska ringa mig. Men först och främst ska jag ta mig ett varmt bad !

utgång



Godmorgon, sovit gott ?
Nu ska jag gå ut med hunden och träffa sötnosen emelie efter det. så jag hinner inte blogga.

du ska aldrig gråta över att du förlorat din såkallade rätta kärlek, för den rätta personen vill ha dig förevigt ♥

bara för tråkhetens skull

Ditt namn? Filippa Isabell Puranen Albertsson
Längd? 163 centimeter tror jag..
Spelar du något instrument? Nepp
Vem är snyggast? tänker inte på sånt.
Vem vet mest om dig? Självklart Sam
Vad vill du just nu? Sova
Vilka sjukdomar har du? Har inte en ända
Fodier? spindlar

Känner du en snygg kille? Det gör jag säkert.
Har du körkort? Nepp
Åsikt om jultomten? hmm..
Vill du gifta dig? Nej, inte nu
Tycker du att du är attraktiv? Beror på..
Din hårfärg och frisyr? Brunett. (utsläppt)
Har du glasögon? Nepp
Hur ser din plånbok ut? Har ingen ;)
Favorittvprogram? Kollar inte på tv 
När ska du på fest nästa gång? nästa vecka
Vad köpte du senast? Godis och cola
Hur mycket pengar har du? 5 kr :)
Hur svarar du i telefonen hemma? filippa xp
Senast kramat?  Sam
Vem sov du hos senast? Sam
Stjärntecken? Fisk
Ögonfärg? Blå

Kroppsform? Enlingt andra så är jag smal.. ;)
Kall favoritdricka? DR pepper 
Alkoholhaltig dricka? huh?
Säger ofta? Svärord..
Du fikaste senast? I tallinn med Sam och hans familj/släckt 
Senast sedda filmer? OC
Hur känner du dig just nu? Illamående, ont i magen, trött
Kan du laga mat? Japp :)
Vad pluggar du? SO
Vad tycker du om fötter? Beror helt på vems fötter det är.
Är du smart? Beror på vad det handlar om för ''sak'' men oftast inte
Snarkar du? Nej 
Är du aktiv i skolan? Alltid !
Lesbisk? Verkligen inte !
När och varför grät du senast? jag kommer faktiskt inte ihåg.
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!