Tisdag 21:59

Klockan är tio och jag ska sova!

liten blogg paus

Har inte bloggat på ett tag. Kan inte lägga upp bilder eller någonting. Så tröttnade direkt när det inte gick. Igår hände lite saker (tänker dock inte berätta vad) Vissa tycker det va roligt, vissa tråkigt. Men själv så modde jag dåligt av det. och i slutet tyckte jag det bara va fegt och dålig stil. Men det va inte ett dugg roligt. Men men, sånt händer. Skulle till sickla idag med Elin egentligen, men tog en sväng upp till Sam. Hade samtal i skolan och det gick ju förförsta gången bra! :) sen träffade jag Elin efter middagen och drog upp till ettan och gjorde ''vänskapsarmband'' haha. Det tog fucking två timmar ?! men aah dom blev klara till slut. Åt också vofflor när jag kom hem :)

lördag

Kom hem från ettan för ett tag sen, käkade middag med sam och han fick det jag lovade honom :) Träffade också Elin, Kevin och en massa andra människor. Annars har det bara varit en hemma idag fram till klockan halv sju då jag mötte upp Sam.

orkar inte blogga...!

Ettan med Sam

Har precis varit ute med hunden. Ska fixa mig och äta nu :)

/F

Jag älskar dig Filippa Puranen

Tar mig en liten tupplur

Nu har frida fixat min blogg :)
visst blev det bra ?
Jag ska träffa sam klockan sex så jag ska ta mig en liten tupplur! :) 

Studiedag i skolan.

Förlåt för att jag inte bloggade igår! Drog till donktorn halv 12 igår. Hade inte ont eller någonting. Känndes som att allting började att bli bättre. Hon lyssnade på både hjärta och lunger. Allting lät tydligen bra. Det som jag tycker verkade väldigt konstigt. Men i säkerhets skull ville hon att jag skulle ta ''stick i fingret'' alltså blodprov ifall jag skulle ha lunginflamation. Jag och pappa gick ner till labbet. Det satt människor på alla stolar (förutom tre där jag och pappa satte oss) Eftersom att jag hatar att ta sprutor, blodprov och allting som har med nålar att göra.. så jag kunde inte sitta stilla, vred mig om hela tiden, ställde mig upp, skakade med benen, höll på med händerna, drack minst fem glas vatten. När jag skulle in. Blev allting lugnt. Och allting gick bra. Men när jag ställde mig upp kändes det som att jag skulle spy och svimma på samma gång. Men jag hade iallafall inte lunginflamation eller någonting sånt. Jag försökte få pappa att köra mig till skolan för att jag skulle till Sam efter skolan. Men pappa tvingade mig att dra hem och vila någon timma, och sen fick jag dra hem till Sam iallafall. Jag frös, va så varm så att det va som att man kunde steka ägg på kroppen. Tänkte dra till ettan med Sam, Men han tvingade mig att dra hem och vila. Tror tyvär att jag smittade Sam igår också. Gick och la mig typ 20 över nio för att jag ville vara frisk idag.

Idag så mår jag betydligt mycket bättre. Inte ont någonstans. fryser inte, är inte varm. Ska försöka få tag i frida nu. Sen ska jag bara vila och kolla på någon bra film. Ska äta middag med pappa klockan 17:30. och efter det så ska jag till ettan med Sam :) 

älskling



Ta åt dig när jag säger att jag saknar dig!

Tråkigt test igen!

KÄRLEK:
Är du kär just nu? - yes
Har du någon kille just nu?- kanske kanske inte ;)
Har du dumpat någon?- mm
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - inte om jag inte menar det...
Vem kramade du senast? Sam :)
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - Nej!

FAMILJ:

Du bor tillsammans med dina föräldrar? - yes
Trivs hemma? -  ehm.. ja veneh.
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - ....
Har skrikit och slagit din mamma? - ja :(
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - ja
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - ja
Vem betyder mest för dej i din familj? - syrran


VÄNNER:
Du brukar vara med? - kompisarna
Vem/vilka var du med sist? - Sam, kevin, Albin och adde :)
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - yes!
Är det okej att ha kill-kompisar? - haha ja?
Har du pussat någon av dina kompisar? - yes
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - verkligen inte!
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - Ja, men inga som betyder så mycket så jag inte klarar mig utan dom.

FJORTIS:

Du sminkar dej varje dag? - Inte varje dag! :)
Putar med läpparna på kort? - haha, nej..
Tar kort på dina bröst? - inte direkt.
Super dej packad varje helg? - verkligen inte.
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - plattar håret men ingen fjortis frilla :D

DÅLIGA TIDER:

Vart på dåligt humör den senaste tiden? - ja lite kanske
När grät du senast? - Igår tror jag.
Du har gråtit över en kille? - för många gånger.
Vem bråkade du senast med? - Kommer inte ihåg :)

Skolan, doktorn, film med sam & ettan.


Goood morgon!
Ligger här i sängen och typ... gör ingenting. Doktorn ska ringa mig om en timma så får vi se om jag får tid. Jag har inte ont i hjärtat längre. Och det är verkligen skööön! När jag varit hos doktorn så får vi se om jag hinner till skolan. Gör jag det. Drar jag självklart dit! Hinner jag inte, drar jag hem till Sam och kollar på film! :) Sen blir det såklart ettan. Måste också köpa hals tabletter eftersom att jag har ont i halsen och hostar väldigt mycket. Egentligen så mår jag inte så jätte bra. Men måste dra ut efter skolan så inte konstigt om jag säger att jag mår bra ? Får hoppas att jag är frisk imorgon bara ! :)

godnatt!

Nu ska jag paktiskt dra och lägga mig, Känner att jag måste vila.

Lunginflamation på gång ?


Nu ligger jag i sängen och fryser *****! Träffade Sami boy, Kevin, och albin efter skolan. Fast Albin har jag träffat hela dagen. Körde martina till cityterminalen vid typ halv sex. Mamma och pappa var nära på att köra mig till sjukhuset men det va tur att dom inte gjorde det. Pappa tror att jag har Lunginflamation Sjukt läskigt. Så imorgon ska jag typ till doktorn. Mamma och pappa handlade på Willy's. Så länge satt jag i bilen med hunden och dunkade musik. Sen va det bara felino och köpte pizza. As gott! :D men jag var verkligen inte på bra humör för att äta. I skolan har jag gått runt med fjällräven inne. Det är ju ändå rätt varmt inne i skolan. Men jag frös. Helt sjukt. Just nu chattar jag bara med Elin och Sam på msn :) Tror jag ska gå och ta ett varmt bad och ligga där läääänge! och Sen försöka äta lite mat. Det blir ju inte bättre bara för att man inte äter. Hoppas mamma och pappa köpte persikor på burk! :D

sitter i datasalen med Zahar

      

skolan


Nu har jag precis fixat mig. Och ska dra och möta Alice i backen. Måste dra till skolsyster också och kolla vad det är. Det gör inte lika ont när jag sitter upp. och när jag står upp gör det nästan inte ont alls. Men ändå.
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!