Lysande !

Här sitter jag hemma hos sam och har skrivit ett ganska lång inlägg så försvinner allting när jag ska publicera allting. Orkar inte skriva om någonting på grund av att jag är vrålhungrig. Så hörs senare.

Midnatt

Gud va bra jag känner att dansen gick! Är ganska nöjd. Och är helnöjd över dagen. Träffade ju Sam innan dansen, vi snackade lite och sånt. Jag mötte upp Mikaela ungefär kvart i två sen drog vi till dansen. Där allt gick bättre än jag trodde. Mötte även upp Sam och Aleksi efter dansen och va med dom i några minuter. Självklart så drog jag hem och fixade mig. Drog sedan upp till ösby och träffade Sam, Aleksi, Larsson och några andra. Sen blev det ju bara vanliga gamla ettan som vanligt. Så nu har jag varit hemma en stund och ätit. Väntar nu bara på att Sam ska logga in så ska vi snacka lite och sen blir det film! (One Tree Hill) Så godnatt alla söta människor.
Hoppas ni har haft en lika bra lördag som jag har haft! :)

höstlov!!

Jag han inte riktigt blogga igårkväll. Och glömde bort det också. Skolan var bra som vanligt. Lite seg men det gick. Drog också till Hemkunskapen och hämtade ett papper och sånt så jag kan göra ett omprov så jag får betyg. Inte bara omprov men jag börjar med det iallafall. Drog hem efter skolan. Fixade lite och sånt. Sen mötte jag upp Sam. Va med honom och några andra i centrum, ösbydalen och lite sånt. Sen drog vi hem till Sam och softade (jag och sam alltså) Så drog vi ut och snackade lite. Ganska skönt faktiskt att bara snacka om en massa saker i lugn och ro. Sen blev det ju ettan. Och när jag kom hem så började jag plugga HK, nu ska jag bara ner och göra morgonte så jag vaknar lite och ta någonting att äta sen ska jag plugga HK igen till alla frågorna är klara. Så bloggar sen. Puss :)


Saknar..

godmorgon

Och förlåt för att jag inte bloggade igår. Hade fullt upp med en massa saker så han inte riktigt med det. Kommer troligtvis inte hinna med idag heller så mycket bloggande men vi får väl se.

Igår var ju skolan också ganska chill. Vi hade SO prov direkt på morgonen. Jag tror väl att det gick ganska bra men jag ska ändå göra om det. Vi slutade ju 11:50 så det var ganska skönt. Efter skolan drog jag iallafall hem till Sam och var hemma med honom i någon timma. Och lite senare typ vid 15:00 tiden drog vi till centrum och träffade Emil. Vi softade och lite sånt. Jag drog hem ungefär 15:30 för att jag skulle ha samtal i skolan. Så fixade min ipod lite hemma innan. Mötte Sam och gav han lite pengar han skulle hålla åt mig och sen var det samtal i skolan. Det gick ganska bra tycker jag väl. Och fick en pärm som jag ska lägga in rester. Så där ska jag typ lägga resterna som jag har gjort eller alla rester jag ska göra. Jag vet inte. Men nu ska jag verkligen ta skolan på ännu mer allvar än vad jag gjort tidigare. Typiskt att man ska märka sista året i högstadiet att skolan verkligen är viktig. Men det är väl bara att kämpa på. Efter mötet träffade jag iallafall Sam igen. Så drog vi och träffade Simon och Skill. Sen var det väl typ ettan en stund och sen var det bara att dra ner till centrum och träffa Emelie och Aleksi, Denise kom också. Sen lite senare kom Sams pappa och bjöd oss på middag. Så vi drog till mariaplan och käkade pizza. Sjukt gott!

Idag efter skolan kommer jag hem och pluggar lite. När Sam är klar med det han ska göra så ska jag väl ta och möta upp honom någonstans och sen ska vi dra hem till han. ikväll blir det ju utgång också tror jag. Men kommer nog hem lite tidigare än vad jag brukar eftersom att Sam ska jobba imorgon. Men jag ska snart dra till skolan sista dagen innan lovet. Det ska bli sjukt skönt med lov! Det här blev ett långt inlägg men jag bloggar senare.

Hej jag är efterbliven

Har typ ingen röst och är sjukt trött. Så idag blir det nog inte så mycket pratande. Men jag ska ta och vandra till skolan. Visade en bild här under på mitt schema för dagen. Slutar 11:50 så då ska jag bara äta i skolan sen drar jag hem. Så det är en väldigt slapp lektion idag. Först SO prov som jag tror kommer gå ganska bra. Sen idrott och sen Kemi. Sen slutar alla dom som har svenska/engelska. Alla andra får sluta senare. Men nu ska jag ta och fixa resten och sen börja dra mig till skolan. Och när jag slutar drar jag hem till Sam. Så hörs senare!


Finland 10; Jag och Sam

tröööööööött

Det här blir ett kort inlägg för jag är sjukt trött, det bara svider i ögonen, så jag vill bara sova nu.
Jag träffade iallafall Sam en stund som jag skulle. Sen Malin. Jag och challe drog till grisslinge. Träffade Malin igen. Träffade sen Aleksi, Hannes och Felicia. Drog till centrum igen efter det och träffade Malin, och sen kom Sam så var med honom t han taggade hem.

Slutar tidigt imorgon också så jag drar hem till Sam när jag slutar. Puss och hej

Bilder från förra veckan.


Torsdags ?

Syrran ritade.

Ettan

Hannes och Sam i lördags.

Lördags; Sam i Emelies jacka.

Lördags.

Yanelle.

Insatsstyrkan eller fotograf ?

 

Film

Nu har jag varit hemma ett litet tag. Vi slutade 12:30 idag och det var grymt skönt. När Sam slutar ska jag möta han i några minuter. Malin slutar 15:10 typ så då ska jag möta henne och Anton. Och senare ikväll ska jag och Challe åka till grisslinge och ta en jobbansökan. Än så länge ska jag väl mysa ner mig i sängen lite och kolla på film till Sam slutar.


Saknar..<3

Kort dag

Godmorgon, är skit trött så orkar inte riktigt blogga. Men som tur är har vi utvecklings samtal idag och imorgon så vi slutar fett tidigt. Jag har iallafall samtal direkt efter skolan. Kommer hem efter det och sover för jag är skit trött. Sen ska jag väl träffa Malin och hennes pojkvän. Men ska vila lite till sen drar jag upp och käkar och sen drar jag till skolan. puss

Det sägs att efter regnet kommer solen fram igen..


Foto: filippa puranen

helt slut

Nu är jag sjukt trött, sjukt seg, på sjukt dåligt humör, sjukt hungrig, sjukt trött på skolan. Vill bara strejka från det mesta just nu. Skolan var seg men det funkade iallafall, drog hem till Sam efter det och softade sen drog vi ut. Tror att jag ska gå och lägga mig när som helst så jag orkar imorgon. Tror jag ska träffa Malin imorgon med
hennes kille, så det ska bli nice. Men det är dags att sova nu så jag bloggar någon annan dag. puss och godnatt.


Foto: filippa puranen

Svar på frågestunden.

Postat av: Hemlig tjej

Hur bra är din storasyster?
Vill du ha några tatueringar?
Vad önskar du dig i julklapp?
Vad ska du ge bort i julklapp?

Sv: Hon är bäst. Kan prata med henne om allt och ställer alltid upp o.s.v.
Ja en sjöhäst vid fotleden.
en systemkamera.
Jag vet faktiskt inte :P

Postat av: Agnes

Vilket gymnasium vill du gå på?
Vars köper du dina kläder?
Vilken musik lyssnar du på?
Vad är ditt favoritband?
Blir det nå festivaler i sommmar?
kram!

2010-10-19 @ 20:34:40
URL:
http://rosigkind.blogg.se/

Sv: Jag skulle vilja gå på kulturama gymnasium. Eller någon som är bra med media :)
Det är lite olika vart jag köper dom.
Jag lyssnar mest på Kartellen och dom där men har inget favorit band.
Det får vi se om det blir :)

Postat av: JUDDEN NO.1

Vad tycker du om alla omogna små äckliga fjortis horor som kommenterat din blogg tidigare?

2010-10-19 @ 21:39:26

Sv: Jag tycker som du när det gäller dom där. Men jag orkar inte bry mig längre, är det meningen att skriva saker så lyckas dom inte med att trycka ner mig iallafall om det nu är det dom vill :)

Postat av: Linnea

Tycker du att det är coolt att skriva skit på bloggen ? :)

2010-10-19 @ 22:08:51

Sv: Jag skriver inte skit på bloggen längre så nej det tycker jag inte ;)

Postat av: Malin J.

Varför e du så söööt? :)

2010-10-20 @ 15:33:18
URL:
http://mjauwliin.blogg.se/

Sv: Jag är född så gumman :)

26 oktober

Jag orkade verkligen inte blogga igårkväll. För trött och sjuk. Men idag är det bara att dra iväg mot skolan igen. Drar hem till Sam efter skolan och pluggar och lite sånt och sen blir det väl utgång antar jag. Annars är vi väl hemma hos honom. Jag har pengar på telefonen igen så nu är det bara att messa :)
Ska dra iväg mot plugget nu så vi hörs senare. Puss puss..


Foto: Filippa Puranen

När du minst anar det..

I stortsätt hela dagen har jag kollat på film. Träffade Sam och Malin en snabbis och köpte läsk på consum sen drog jag bara hem. Ska kolla på någon till film nu eller fortsätta kolla på första sesongen av One Tree Hill. Så hörs sen!


Foto: Filippa Puranen

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!