The cure for a heart is to move along. So move along.

YOU WERE THE END OF MY WORLD.

Har varit hemma ett litet tag nu. Tog bort min tandställning imorse, grymt skönt! Plugget blev det ju sen. Och var nyss hos tandläkaren igen. Nu ska jag sätta igång med att städa ur hela rummet. Så får vi se vad som händer sen :)


foto:filippa puranen
kamera: canon

Svar på tal..

Anonym om Ge dig inte in i en lek du inte klarar av.:
haha, rubriken säger du till andra, men du menar dig själv?

Sv: ''Ge dig inte in i en lek du inte klarar av'' Jag har inte sagt det till någon. Det är en rubrik till ett inlägg. Och den rubriken är inte direkt menad till någon. En kompis hette så på msn och eftersom att jag inte kom på någon rubrik så tog jag det. Syftar verkligen inte på mig själv. För jag ger mig inte in på saker som jag vet att jag inte kommer klara av.

Ge dig inte in i en lek du inte klarar av.

Hur är läget ? Är precis klar, ska snart dra ner och softa lite framför tv'n. Sen är det bara dags att dra till tandläkaren. Och sen skolan dirkt efter det. Kommer hem efter skolan och städar rummet, pluggar och lite sånt. Det har varit sjukt skönt att bara ta det lugnt några dagar nu. Så man liksom hinner tänka lite. Men nu är det tv'n som väntar. Bloggar mer senare.


Foto: Filippa Puranen
Kamera: Canon

Längtar efter snön

Nu är det dags att dra och lägga sig. Måste upp tidigt för att jag ska till tandläkaren och ta bort tandställningarna. Så självklart får man ju varma mackor till frukost. Sen är det ju bara skolan som gäller. Och plugga på en massa läxor. Medans skolan hjälper en med allt är det ju bara att passa på att jobba tusan. Så tror nog inte det blir så mycket mer bloggande. Självklart blir det! Men kommer inte vara vid datan lika mycket. Men nu är det dags att lägga sig. Klockan är snart halv 12 (?)
Godnatt


Ni får en liten bild på mig och Sam idag.

Onsdag

Har inte haft någon ork till att blogga idag. Ville bara ta det lugnt så då gjorde jag det. Hade engelska prov imorse. Tycker det gick bra men vi får ju se resultatet blir sen. Tog en tur till skogen med mamma och plockade svamp. Det var faktiskt rätt så mysigt och skönt var det med lite lugn och ro. Vi hittade grymt mycket också! Nu har jag precis gjort klart instuderingsuppgifterna till SO provet som vi har om typ två veckor tror jag att det var. Nu ska jag bara fixa min väska till imorgon och sedan så ska jag ta och kolla på lite OC :)

jag har verkligen ingen blogglust längre

Kom hem för ett tag sen, filmen var bra. Mötet i skolan gick bra. Dagen har varit bra.
Bloggar sen, fast jag vet inte när.

I Rymden Finns Inga Kännslor

Hej alla bloggläsare!

Har precis ätit middag med familjen. Idag var jag i skolan. Tråkigt som jag vet inte vad men det gick iallafall fort. Efter skolan kom jag hem en stund och sen åkte jag till nacka med Denise för att köpa skor men hittade inga. Hittade en tröja istellet men köpte den inte. Nu ska jag och Martina snart dra till stallet och typ kvällsfodra och sen taggar vi och går på bio. I rymden finns inga kännslor blir det. Men måste dra nu så att jag hinner :)  

Tisdag

Nu börjar man verkligen märka att det är höst. Det är ju seriöst hur kallt som helst. Nu ska jag snart dra mig iväg mot skolan iallafall. Slutar sjukt sent idag men efter skolan taggar jag och Elise till nacka och kollar runt lite. Och senare ikväll så blir det bio. Fast inte med Elise dåra. Men jag bloggar mer sen när jag har tid :)

█▄█ █ █▀█ █▄█ █▀█ █▀█

   

Man ska aldrig lita på folk.

Kladdkakan med marabou vart verkligen supergod! Taggade hem till mig och hämtade en jacka när vi taggade ut. Gcik sedan och köpte pizza som var enorm! Annars har allting bara varit chill. Ska sova när som helst för det är ju skola imorgon igen. Tråkigt som vanligt. Men måndag är över, snart tisdag också och sedan är det helg igen ! :)



Bilder från idag kommer imorgon.

KLADDISHKAKISH BRUSHÄÄÄÄÄÄÄÄN! :D <3 / The Samiis

Haha japp, som ni kanske märkte av Sam så bakar vi kladdkaka igen. Sjukt tjockt jag vet. Men gillar man kladdkaka så gör man :) Kom till Sam efter två tiden någon gång. Mötte först upp Kevin för att han skulle hämta Emil hemma hos Sam. Så jag och Sam har softat galet ! :D Sen drog jag upp till grantomta och köpte marabou och cola och nu har vi typ precis bakat klart. Eller den ska in i ugnen när som helst. Tror faktiskt att vi taggar ut sen. Sam funderade på att köpa pizza så det händer väl säkert. Gud va skönt det är att det var studiedag idag. Men nu ska jag vara social mot min stora pojke sam här så jag bloggar senare :)

Taggar hem till Sam nu :D

Magnum

Vaknade för inte så länge sen. Ligger i sängen och ska bara softa och kolla på film. Sen taggar jag hem till Sam och softar där :)

Dags att sova nu, bloggar mer imorgon. Godnatt.

       

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!