Hämtar hunden

Underbart med sol ute! Har varit hemma i några timmar nu. Har försökt äta embe men det gick inte så jätte bra på grund av tandställningen. Men fick i mig ''varma koppen'' iallafall. Nu hade jag tänkt att byta om och sedan gå upp till farmor och hämta hunden. Och kanske vara där någon timma (?) Vad vet jag men hämta hunden ska jag iallafall!

Vill ha sommar!



Godmorgon
Lika trött som alltid. Ska snart ta och gå till skolan. Slutar 11.25 idag. Rätt så onödig skoldag tycker jag iallafall. Jag vet inte riktigt vad som händer efter, borde ta och fixa det här bombnedslaget.

älsklingen är här!

Jag hatar detta snöiga väder!
Slutade klockan 11 idag. Vi hade halvdag. Det har vi imorgon också. Har tandställning både uppe och nere nu. Så det blir bara mjukmat för mig i en vecka. Sam är här. Vi pluggar och lite sånt. ska vara social. puss :)

sova

Dagen har gått rätt så långsamt om ni frågar mig. Började med skola. Och fikade lite på dellan med challe. Köpte lite saker eftersom att jag skulle till älsklingen efter skolan och sedan rullade det ju på som vanligt. Slutade ungefär en och en halv timma tidigare än vad vi brukar. Så drog hem till Sam och pluggade och lite sånt. Vi planerade lite till i maj då vi ska till stan och köpa lite kläder och gå på bio på kvällen. Behöver ett par hörlurar så tänkte köpa ett par koss som vi hittade för 200 :- Är helt slut efter dagen så jag ska faktiskt ta och sova nu. Godnatt.

Måndag

Foto: Filippa Puranen. Afrika, (kroater)
Då var det tråkiga gamla måndag igen. Och skola..
Idag ska salami beställningarna lämnas in. Och efter skolan så drar jag hem till Sam :)
Kom just på att jag måste gå och äta frukost innan jag ska ner till centrum och möta Challe.
Måste kolla mitt konto innan också! Aja hinner i vilket fall inte blogga mer nu så jag bloggar ikväll :P

Har inget bättre för mig.

10 saker om mig

1. Är du singel? Har pojkvän så nej.
2. Är du lycklig? Ja det kan man säga
3. Är du uttråkad? lite..
4. Är du ledsen? Nej
5. Är du italienare? Nej :s
6. Är du gravid? nej då.
7. Är du full? nej -.-
8. Är du en cooling? hah?
9. Är du från Irland? Nej..
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Ja 

8 saker om ditt kärleksliv

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Självklart!
2. Har du nånsin blivit sårad? Länge sen ja
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? har jag säkert.
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? nej
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Japp
6. Har du haft en hemlig beundrare? haha det vet jag inte
7. Är du kär? Ja
8. Vill du gifta dig i framtiden? självklart

10 saker två alternativ

1. Kärlek eller lust? kärlek
2. Hår eller ögon? ögon
3. Katt eller hund? båda (a')
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? få bästa vänner
5. TV eller Internet? Tv
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca-cola 
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Beror på vem man är med ;)
8. Pengar eller lycka? båda :*
9. Dag eller natt? natt
10. MSN eller mobil? mobil

10 "Har du nånsin..."

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? nej
2. Brutit ett ben? nej
3. Gjort nåt du ångrar? Inte på senaste tiden
4. Hoppat Bungee Jump? Nej, skulle aldrig göra heller.
5. Ljugit för någon du tycker om? någon gång när man måste ja.
6. Ätit en hel tårta? nej! 
7. Gjort bort dig offentligt? ja
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? nej.
9. Gråtit när ett husdjur dog? ja typ
10. Velat försvinna? inte på länge!

13 Senaste...

1. Telefonsamtalet du gjorde? Sam
2. Telefonsamtalet du fick? Robert..
3. Personen du va med? Challe.
4. Roligaste grejen som hänt? Finns mycket
5. Personen du sms:ade? Sam :)
6. Du va i en bil med? Mamma och pappa :P
7. Gick på bio med? Sam för ett tag sen :)
8. Var och shoppade med? Kommer inte ihåg.. för länge sen. Eller mamma och syrran i Afrika :)
9. Du kysste? Sam :)
10. Du skrev till på myspace? har inte myspace..
11. Du kommenterade? vadå?
12. Du tillbringade natten med? va?
13. Du kramade? Mamma :)

mörkare hår och sibylla

Har precis färgat håret mörkbrunt. Så nu hade jag tänkt gå ner till sibylla och köpa en kibabtallrik :)

Vill tillbaka till afrika!


Foto: Filippa Puranen. Afrika.

Orkade inte blogga igår kväll. Men jag dansade i två timmar med de andra. Grymt kul! Har verkligen saknat det. Fick också reda på när vi har våra föreställningar.

Har inte så mycket att göra nu. Har nästan inte sovit någonting inatt så jag är ganska trött. Men jag ska ta och kolla på gränsen. Filmen som jag och Sam såg på bio. Men först ska jag gå ner och göra frukost.

Fredags mys!

Sådär! Nu har jag dom senaste två timmarna varit nere i centrum och köpt godis på konsum. Har ätit en helt underbar middag med mina föräldrar framför tv'n och tagit ett varmt bad. Har precis tänt en massa ljus i rummet och lagt mig i sängen med datan i knät. Jag ska ta och kolla klart alla avsnitt jag har kvar på Andra Avenyn. Och OM jag orkar senare ikväll kolla på andra filmer. Så nu blir det Fredags mys för min del! :)

fredag

Har varit hemma nu ett tag. Och ska vara det resten av kvällen också. Ska bli grymt skönt att vara hemma och göra det man själv vill. Ska kolla lite på film nu och kanske städa. Ska försöka fixa bloggen lite också. Bloggar senare!

Kulturama / Stan med mammsen

Har inte orkat blogga riktigt. Är inte på humör nu heller för att kunna blogga. Men idag har jag gått i skolan två riktigt onödiga lektioner. Sen drog jag och mamma till Kulturama på en foto intervju. Gick riktigt bra faktiskt. Och skolan verkar bra. Får besked om ungefär en vecka om vad jag får för betyg på mina bilder.
Drog runt lite i stan med mamma också! Fick med mig två härliga saker hem. Som jag lägger upp bilder på snart. Sen träffade jag älsklingen och Kevin en liten stund också. Imorgon är det äntligen fredag så jag ska somna fort!

Fick med mig hem..!

skolan



Han inte blogga imorse innan jag drog till skolan. Är lika seg som vanligt (a) sitter iallafall i skolan nu och ska ha matte. Sen är det bara NO och sen slutar jag. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag men jag hoppas att jag drar hem efter skolan. Måste plugga och sånt och sen drar jag säkert ut ikväll. Men jag bloggar mer när jag är hemma :)

22 / 2 - 11 ♥

Det blev lite ändrade planer idag. Drog till tandläkaren som jag skulle. Fick ringar mellan tänderna. Inte skönt alls! Men ska man ha tandställning igen nästa vecka så får man ju ta och lida lite. Men det är ju bara ett halv år sen blir det operation! Mötte sam i centrum en liten stund efter det och sedan drog jag till skolan. Tisdagar är alltid lika sega men på något sätt kändes det som att dagen gick fort! Efter skolan så drog jag hem till Sam. Han skulle egentligen ha kommit till mig men nu drog jag till honom. Det funkade lika bra. Vi pluggade lite, bakade en super god kladdkaka. Käkade middag och nu är jag hemma igen. Jag är faktiskt ganska trött nu så jag ska ta och sova lite. Så jag bloggar imorgon.
Så Puss och Godnatt!

tandläkarn

Fick mig en liten sovmorgon idag. Ska vara hos tandläkarn 09.20. Sen drar jag direkt till skolan. Har SO prov idag. Ska försöka läsa lite till innan jag drar. Måste hinna fixa väskan också. Efter skolan drar jag och Sam och fixar en sak. Säger faktiskt inte vad. Hämligt.. ;) Sen drar vi hem till mig och pluggar. Vet inge mer om vad som händer idag. Bara att vi skulle ut efter allt pluggande tror jag. Ska läsa på lite nu och sen fixa väskan.

Förlåt för dålig uppdatering!


Foto: Martina Puranen. Afrika

Det ska det bli ändring på. Men hela helgen har jag haft fullt upp! Jag och älskling har träffat många människor som man inte träffat på ett tag. I går tog jag mig en riktigt stor städning och pluggade också till SO provet som jag har imorgon. Följde med Sam till bussen för ett tag sen. Han har varit här och hjälpt mig plugga o.s.v. Ska ta och lägga mig riktigt tidigt nu! Så godnatt.
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!