Flyttar bloggen!

FilippaPuranen.bloggplatsen.se

Regn

Halloj! Orkar inte blogga just nu för att jag är helt slut efter helgen men man får väl göra det bästa. Jag och Sam har iallafall haft en toppen helg tillsammans! :D
Sov hos honom igår och det var grymt mysigt! Har också träffat Underbara Michelle en liten stund idag och sen träffade vi våra prinsar och kevin :P
Bloggar imorgon bitti om jag hinner men nu blir det iallafall läggdags. Puss!

Höstmarknad.

Igår så han jag inte blogga. Men hade en grym fredag iallafall. Skolan var lika rolig som alltid. Förutom lektionerna dåra. Alla vill bara baka hela tiden :)
Efter skolan åkte iallafall jag och Sam till stan och jag köpte med mig två vanilj hjärtan till honom. Det förtjänar han! I stan köpte jag iallafall två tröjor och ett par leggings. Efter det så åkte vi hem till mig och käkade middag, kollade på film och tog en liten kvälls promenad. Vilket var grymt mysigt.
Jag kom ut från duschen för en liten stund. Ska gå ner och sminka mig snart. Sam kommer hit om en liten stund och då ska vi gå på höstmarknad. Jag hoppas att jag hittar det som jag ville köpa förra året men som jag inte gjorde. Efter det så kommer vi nog hem till mig en liten stund så jag får fixa min väska och lite sånt. Och sedan så åker vi hem till honom. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll men jag ska sova hos honom ikväll.
Jag bloggar säkert senare idag men jag kan inte lova någonting.

Ta mig tillbaka till Afrika!

Det känns inte så himla roligt att vakna, gå ner och göra frukost och läsa på text tv att Spece Island sjönk inatt och runt 600 personer dog. Och det var alltså den båten jag och mamma åkte med till Zanzibar i våras. Tror vi.
Aja, Nu ska jag äta frukost och kolla på babylon sjukan. Jag ska ta min medicin också. Skriver ett inlägg senare om vad som hände igår och det som händer idag.

Zanzibar

Natti

Har legat i soffan i någon timma nu och kollat på robinson med mamma och pappa. Har ätit en god middag också. Jag har precis stått och fixat här eftersom att Sam kommer hit imorgon kväll och kollar på film och sånt. Tror nog nästan det blir frukt till eftersom att vi ska bli nyttiga. Efter skolan imorgon så åker vi iallafall till stan och köper kläder och tar en fika. Ska bli grymt mysigt! Har fixat väskan också eftersom att vi har idrott i bandhagen imorgon. Så ska upp tidigt och fixa klart allting. Men nu ska jag lägga mig och ta lite droppar så jag kan sova inatt. Bloggar imorgon bitti om jag hinner. Godnatt!

Bakad potatis och Robinson.

Halloj! Är ganska så slut så det här blir ett kort inlägg. Var i skolan idag. Roligt som vanligt. Jag köpte med mig en limpa, bröd alltså och tio st frallor. Så nu har vi frukost hela helgen. Enligt mamma och pappa så ska jag tydligen köpa med mig bröd varje fredag så vi har färskt bröd hela helgen. Vilket låter ganska så bra.
Efter skolan så åkte jag till slussen. Fick sällsakp av Josefin och Anton. Så åkte vill vårdcentralen och fick droppar för mitt öra som knasar just nu. Och sedan träffade jag min pojke Sam och Kevin. Jag var med dom ett tag och sedan kom jag hem och gjorde klart min matteläxa. Det var typ första gången jag gjorde på minst ett år. Är ganska stolt över mig själv att jag bara satte mig ner och gjorde läxan. Trotts att allting ska vara  klart till på onsdag. Straxt så ska jag ta och göra det lite mysigt. Har en dejt med pojkvän imorgon. Nej men vi ska hitta på lite saker som man inte riktigt gör varje dag. Fine, film på kvällen händer väl ganska ofta men mer förklarar jag imorgon eller senare ikväll. Men nu ska jag dra mig ner till föräldrarna och äta bakad potatis och kolla på robinson. Hörs senare ikväll!

Morgon Kaffe

Godmorgon. Sitter här och dricker mitt morgon kaffe. Supergott! Ska bara sminka mig nu och sedan ska jag börja dra  mig mot skolan. Hoppas det blir lika roligt idag som igår. Idag har vi ingen jobbig dag så det känns iallafall bra. Bara två lektioner sen bär det hemåt. Men måste fixa mig nu så jag hinner.
Ha en bra torsdag!


Filmen 2012

Satte på filmen 2012 för ett litet tag sen. Har tvättat av mig sminket. Tagit fram kläderna till imorgon som jag ska ha. Ska sova allderles straxt. Är verkligen super trött! Hoppas ni har haft en bra onsdag. Godnatt :)

Drömtårta

Tjingeling! Idag har allting varit grymt! Även fast jag gick ovanligt tidigt så har jag haft en rolig skoldag. En massa skratt hela tiden. Men det bästa var ju att vi fick baka idag. Min grupp gjorde Drömtårta. Det var grymt kul och spännande :)
Träffade Michelle efter skolan och lyckades lämna in två cv'n. Resten ska bli av imorgon! Och sedan så åkte jag hem till Sam. Men nu blir det film och snart ska jag sova. Är verkligen super trött!

Tidig morgon.

Jag bara älskar det här höstvädret som är just nu. Regn och blåst!
Jag gick upp 05.20 just för att jag ska hinna till skolan och byta om i lugn och ro. Men då började genast ''Filippa, du behöver inte ta halv sju bussen'' Filippa hit och Filippa dit. Jag vet väl ändå bäst själv när jag behöver åka och hur mycket tid jag vill ha på mig för att packa upp mina saker i omklädnings rummet och byta om. Jag är iallafall klar. Väntar bara på att jag ska fixa mina saker jag ska ha med mig och sen röra mig till bussen. Jag hoppas att jag möter Josefin i Gullmarsplan så är jag inte själv resten av biten :)
Idag hade jag iallafall tänkt att jag ska försöka lämna mina CV'n Michelle skulle troligtvis följa med mig om hon hinner. Och sen så hade jag tänkt att jag ska möta Sam utanför hans skola när han slutar så ska vi hem till mig och kolla på film. Idag så behöver jag också plugga engelska. Så jag får väl ta och göra det på bussen på väg till skolan och hem igen. Eftersom att jag inte har något annat speciellt att göra den tiden. 

Men lämna CV'n och kolla på film med Sam är iallafall bestämt. Hur många jag hinner lämna vet jag inte men något blir det väl. Ska ta och fixa grejerna nu och dra till bussen.

dags att dejta kudden, godnatt!

Har tränat, kollat film, provat kläderna, varit hos farmos och lagt upp bagar byxorna. Så nu är jag helt slut. Det blir bloggning imorgon helt änkelt. Godnatt

Bagerikläder

Han inte blogga imorse. Allting har varit bra idag. Träffade Michelle och köpte lås och galjor till mina kläder i skolan. Och sen har vi fått våra bagerikläder. Så imorgon blir det våran första bakdag i skolan. Ligger just nu i sängen och kollar på Beck. Så jag ska fortsätta med det. Puss.

Jag bara hoppas att det regnar imorgon!

Jag följde med Sam till bussen för ett litet tag sen. Vi var hemma hos mig och kollade lite på Tears of the sun. Vi ska fortsätta på onsdag tänkte vi. Nu ska jag iallafall ta och lägga mig. Jag bara älskar att somna till att man hör regnet utanför! Men som sagt jag ska upp tidigt imorgon. Så det är dags att lägga sig. Godnatt.


Foto: Filippa Puranen

Jag bara älskar min mamma!

Och det har väl alltid sina olika anledningar. För det första så är hon världens bästa mamma. Och kommer alltid att vara. Och för det andra så är hon så otroligt söt!
När vi var i afrika, så brände jag mina fötter ganska rejält! Fick inte ner dom i skorna. Jag kunde knappt gå för att solen stekte på som bara den och kunde inte böja foten. Jag hade ett par riktiga elefant fötter helt enkelt!
Och det som hjälpte mig var en aloevera växt. Och då menar jag inte någon kräm eller sånt utan en riktig växt. Som man skärde av och gelen i den satte man på fötterna. Det funkade faktiskt.
Och nu har mamma köpt en Elefant till mig som håller i en tallrik. Det är som ett minne av att jag varit i själva Tanzania och sätt riktiga, vilda elefanter. Hon har också köpt en riktig aleovera växt till mig som jag nu har på själva elefanten. Bara för att jag ska komma ihåg vad som hjälpte mot mina riktigt stora fötter jag hade då.
Hon är bara för söt!

?

Nu är det så att jag för det mesta skriver om min vardag. Eftersom att skolan har börjat igen så hinner jag inte blogga så mycket. Jag är också väldigt mycket med pojkvännen och vännerna så det blir liksom inget bloggande. Men vad tycker ni att jag ska skriva om? Kanske lite musik, tankar och funderingar? Mode, bilder eller någonting annat. Jag har ingen aning men det skulle vara kul och veta..
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!