älskar regn !


foto: filippa puranen

Jag är sjukt trött idag och klockan är bara kvart över sju snart. Men det är fan inte okej att vara så här trött som jag är nu. Just nu är jag verkligen ett fan av vädret. Älskar regnet just nu. orkar inte att det ska vara så himmla varmt hela tiden. Men nu ska jag iallafall fixa mig lite. Kommer hem efter skolan och pluggar idag tror jag. Det är iallafall mina planer än så länge ;)
Men vad har ni för planer in för dagen ? :)
Kommentarer
Alexandra

ärligtalat så skiter hela världen i vad du tycker och gör så lägg bara av.

2010-05-28 » 11:02:24
Alexandra-lover

Och det kom från en person som läser bloggen? Någon annan än jag som tycker att det verkar lite skevt?

2010-05-28 » 19:04:43
JAG ÄLSKAR Jonna & Alexandra

Jag tycker förresten att dom där Alexandra och Jonna ska lägga av. Vad gör dom för nytta för världen? Jävla parasiter. Avliva er förfan.

2010-05-28 » 19:13:05
Jonna

Hejsan sötisar :) ni heter alexandra och Jonna lover och sen snackar ni skit om oss ? Det går inte ihop. Men men, vi må vara parasiter men vi är dom bästa. Har inte era mammor lärt er att man ska tala sanning ? Det är just det vi gör :)

2010-05-28 » 23:25:24
Jonna-lover

Lilla skitrövhål. Det finns en viss ironi bakom ordet "lover". Skön sanning att kalla mig sötis(ar), när du i övrigt också bara sitter och snackar skit. Jag kan inte riktigt associera ordet sanning med "Jonna" och "Alexandra". Jag tycker mer att ni verkar vara ett par falska omogna fjortisar med för mycket fritid. Det underhåller mig dock så fortsätt ni. Jag har riktigt kul åt det här. Jag tycker inte att ni är varken söta eller ärliga. Där har ni eran sanning.

2010-05-30 » 16:50:11
Jonna-lover

Om orden jag använder är för svåra för dig att förstå så kan du slå upp dem i ett lexikon. Du kan googla på ordet lexikon, så får du fram flera bra förslag.

2010-05-30 » 16:51:20
Frida

Om ni nu skiter i vad hon gör eller tycker varför läser ni då bloggen? Ni kanske inte har förstått vad en BLOGG är? Nääh, förstår måste vara väldigt svårt :/

men snälla ge upp! finns inget så patetiskt som små äckliga fjortisar som inte har ett liv. Klaga på andra och tycker själv att ni är störst bäst och vackrast. Inget man tjänar på i längden...

Men om det är så ni vill leva så tycker jag att ni ska göra de :)

2010-05-30 » 20:42:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!