Stressad tjej!

Är trött och på riktigt dåligt humör!Stressad är jag också! Träffade världens finaste idag. Dock inte länge men det var ju ett tag iallafall. Har gjort 3 NO prov i skolan idag. Riktigt bra ! Resterna blir bara mindre och mindre. Träffade älskling efter skolan så drog vi hem till mig efter ett tag. Följde också med honom till bussen när han skulle hem men innan gick vi till godishörnet och köpte lite grejer som jag ska ha med mig imorgon. Jag har packat hela kvällen och allting, vilket var väldigt stressigt. Men nu börjar det bli läggdags. Så Godnatt! Bloggar kanske imorgon om jag hinner.

Inte så mycket blogg i veckan.

Måndag: Hem till Älskling
Tisdag: Köpa grejer, packa.
Onsdag: Klassresa
Torsdag: Gotland
Fredag: Gotland
Lördag: Gotland
Söndag: Gotland.

Måndag

God morgon! Vaknade precis, och jag vaknade med ett leende på läpparna. Hur underbart är inte det ? Idag åker jag hem till Sam efter skolan och fixar lite saker och sen ska vi plugga också. Ska börja röra mig ner och göra mig en frukost.

natti

Nu börjar det nog bli dags att sova tror jag. Måste bara säga att det känns riktigt bra att jag köpte sjukt fina morsdag blommor till mamma idag för HELT EGNA pengar. Och det känns också bra att jag köpte någonting vättigt för mina pengar igår och inte godis hela tiden.. Aja läggdags! Godnatt.

Helgen har varit den bästa på länge!

Och det var riktigt länge sen man hade en sån helg! Det började med att vi hämtade Sam hemma hos honom. Sen åkte vi till sickla och prövade lite balklänningar till mig. Men det blev att jag ska ha de klänningen mamma ville att några skulle göra i kina. Så den blir det. Efter det fick vi sjuts till slussen så åkte vi till TC och hämtade ut biljetterna det första vi gjorde. Sen gick vi in till H&M och köpte lite grejer. Sen till Punktshop och köpte en piercing och sen vidare till en annan H&M butik och köpte ett diadem. Efter det gick vi runt lite på plattan och kollade i dem där tälten som dom hade satt upp och efter det blev det bio. (Hur många lingon finns det i världen) Den var inte riktigt min och Sams film smak men båda tyckte att den var ganska bra och rolig. När filmen var slut så drog vi och köpte en var sin cheesbörjare och började dra oss mot Sam. Käkade middag där lite snabbt och sen drog vi ner till stranden och äldade med Kevin och Emil i några timmar. Skit mysigt! Så kvällen var verkligen lyckad! Nu ska jag ta och kolla lite på Harry Potter, haha och sen blir det plugg. Slänger in ett inlägg senare om det jag fick med mig hem. Ciao.

Shopping, Bio, Sova hos älskling

Godmorgon. Nu sitter jag här i sängen helt klar. Ska bara fixa min väska och sen så ska jag, mamma och syrran hämta Sam hemma hos honom. Sen åker vi till nacka och kollar på balklänning. Inte säkert att jag köper någon. För jag har redan en klänning hemma som jag börjar gilla mer och mer. Men vi ska åka och kolla iallafall. Efter det så vet jag inte om jag och Sam får sjuts till slussen eller om vi tar bussen. Men vi ska iallafall till stan. Vi ska köpa kläder, piercing, morsdag pressent till mamma och sen ska vi ju naturligtvis äta middag. Vid 16.00 tiden så ska vi på bio. Hur många lingon finns det i världen blir det. Och efter det så käkar vi middag om vi orkar och sen drar vi hem till Sam. Sover där inatt också. Tar inte med mig datan. Och älskling brukar inte vilja att jag ska blogga när jag är med honom. Så vi hörs imorgon. Finns på telefonen om det är någonting :)

Jag älskar dig

Soft

Ligger i sängen och kollar på vapenbröder och snackar med Älskling i telefon samtidigt som jag äter glass med jordgubbar. Riktigt soft!

Älskar Afrika!

Ligger just nu i sängen och käkar en mycket god efterrätt och kollar lite på vad jag ska köpa imorgon. Kom nyss hem från sam eftersom att vi var där och lämnade ved, tändvätska och mina saker så jag slipper släpa på dom imorgon. Och sen drog han iväg och käkade med sin pappa men han kommer snart :)
Funderar på att dra igång en bra film så länge, för imorgon blir det att dra upp tidigt. Idag är jag super glad! Vet inte varför men jag fick VG på min engelska uppsats i nationella prov. Och jag fick VG på muntliga delen i svenska. Så den här helgen kommer nog att vara grym!
Måste bara säga att jag älskar min syster!


Fredag !

Halloj, orkade verkligen inte blogga igår. Var sjukt trött och sen följde jag med syrran och handlade till idag och sen träffade jag sam en jätte liten stund. Sen städade jag hela huset förutom mitt rum. Så det är kvar som jag måste göra idag efter skolan.
Idag kommer också Sam hit, vi ska fixa lite till imorgon och sen ska vi nog ara softa tror jag. Men jag är helt klar. Så jag ska ta och fixa lite i rummet och sånt en snabbis. Så vi hörs sen ! :)

Lunch

Jag har lunch just nu så jag sitter i soffan och har precis ätit. Ska softa här ett tag och sen ska jag gå ut med hunden innan jag drar tillbaka till skolan :)

Foto: Filippa Puranen

Är för trött för att tänka.

Somnade runt 01.00 - 02.00 inatt. Vilket inte är så himla roligt. Börjar om en halv timma så nu ska jag bara fixa min väska och sen är det dagt att börja dra sig mot skolan.
Det blir inte fast & furious 5 på bio på lördag. Den går lite för sent för oss för att hinna med allting som vi ska göra. Så vi hade tänkt att kolla på hur många lingon finns det i världen istället. Det blir nog ganska bra. Kunde inte köpa biljetter igår så vi får bara hoppas att det finns platser kvar på lördag när vi ska in.
Efter skolan så kommer jag hem och städar galet inför imorgon, och sen kommer Sam hit också. Ska bli skönt att prata med den filuren. Börjar få lite små brottom nu så vi hörs!

Jag är verkligen inte på världens bästa humör!

Har precis tagit ett bad. Träffade Mari innan det och satt och snackade lite om allt mellan himmel och jord. Eftersom att jag inte är på världens bästa humör så tänkte jag ta och sova nu. Så godnatt!

Det blir Fast & Furious 5 på bio med älskling på lördag!

Har kommit hem för bara några minuter sen, skolan gick rätt så fort. Vilket var otroligt skönt. Efter skolan så träffade jag älskling. Och sen kom Amin som skulle träffa Sam så drog vi till gurraberg och tog en fika.
Just nu så ligger jag i sängen och kollar vad det finns för filmer som går på bio på lördag eftersom att jag och Sam ska dit. Så väntar just nu bara på att han ska ringa mig så ska vi bestämma bio. Eller.. Han ringde nu och det blir fast & furious 5. Ska bli riktigt nice!
Snart ska jag och pappsen åka och handla och sen blir det städning i huset!

Stars Off Kvarnberget!

Orkade nästan inte logga någonting igår. Men älskling var iallafall här. Hände inte så mycket, vi låg mest och slappade. Men idag efter skolan ska jag träffa honom en stund och sen måste jag dra och och då blir det minsan storstädning! En massa plugg blir det också. Idag är det också stars of kvarnerget, så dagen lär gå ganska så fort. Måste springa ner och fixa mig nu. Hörs senare!

Vill ha !!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!